Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodice přejely Stonařov "B"


Branky


0

Hosté chtěli navázat na domácí vítěztsví proti třešťské rezervě. Domácí zase chtěli udržet neporazitelnost. Nakonec bratři Biskupovi zhatili hostům tuohy po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili do zápasu lépe a ujali se vedení, ale zanedlouho brejkovou situaci využili domácí Hodice a bylo srovnáno. Poté Stonařov "B" pohrdnul výhodou penaltového kopu a naopak do vedení šli domácí. Hodice pak proměnily pokutový kop na 3:1. Domácí byli prvních 25 minut horším týmem, ale vedení je nakoplo a do poločasu dokázali přidat pojistku na 4:1. Hosté se už nedokázali oklepat ani po přestávce a domácí postupně navýšili skóre na potupných 7:1. V úplném závěru Stonařov "B"pouze kosmeticky upravil na konečných 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Hodice
Dušan Surán, trenér týmu Hodic: Hosté neměli brankáře, což bylo velkým rozdílem mezi námi. Zaslouženě jsme vyhráli, ale bylo to pěkné utkání.

TJ Sokol Stonařov B
Zdeněk Urbánek, obránce Stonařova "B": Nastoupili jsme do zápasu dobře a mysleli si, že to půjde samo. Bohužel bez pohybu a nemohoucnosti si přihrát na metr to opravdu nejde.



Sestavy


TJ Hodice
Z. Svoboda [-] - A. Hons [-] , M. Hons [-] , P. Biskup [-] , J. Biskup [-] - J. Biskup [-] , L. Biskup [-] , K. Koráb [-] (70. Z. Srp [-] ) , J. Novotný [-] - P. Hubený [-] (75. J. Volf [-] ) , L. Küthreiber [-] (65. D. Dolský [-] )

TJ Sokol Stonařov B
M. Turoň [-] - D. Urbánek [-] , Z. Urbánek [-] , F. Čermák [-] , P. Kozojed [-] - M. Škrdla [-] , J. Semerád [-] , Z. Štancl [-] , P. Lang [-] - P. Rychlík [-] , M. Schneider [-]

ŽK: 70. L. Biskup - 78. D. Urbánek .
Hráči zápasu: L. Biskup , J. Biskup .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.