4:1
(2:0)
85. M. Pech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty si poradily s Metiříčím


Branky


7. J. Cejpek , 23. F. Tenkl , 67. M. Parma , 77. J. Cejpek - 85. M. Pech
19

Kouty, které by rády oustily sestupové příčky, přivítaly na svém hřišti rezervu Velkého Meziříčí. Hosté hráli od 28. minuty v deseti a domácí tak zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích a červená karta

Hned v 7. minutě šli domácí do vedení. Coufal získal na půlce balón a krásnou přihrávkou našel Cejpka, který obešel brankáře a poslal svůj tým do vedení. Dalších deset minut žádné velké ohrožení branek nepřineslo. Ve 23. minutě šly Kouty do dvoubrankového vedení, když se hlavičkou z malého vápna prosadil Tenkl. Od 28. minuty hráli hosté bez vyloučeného Halámka, který obdržel červenou kartu za opakované vulgární výrazy a hození své kapitánské pásky. S zbylými šancemi v první půli si obranné řadym obou týmu poradily, a tak šli domácí do kabin s vedením 2:0.

Velké Meziříčí pouze snížilo

Ve druhé půli nebylo vidět moc velkých šancí, největší měli domácí, ale Tenkl mířil pouze vedle brány. V 67. minutě přidaly Kouty třetí gól. Coufal našel na úrovni penalty Parmu, který se nemýlil - 3:0. O deset minut později vstřelili domácí čtvrtý gól, když se sám před bránou prosadil opět Cejpek. Meziříčí dokázalo pouze snížit, a to díky Pechovi, který se po centru Mužátka prosadil hlavou z malého vápna.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - F. Tenkl [-] (67. L. Vařejka [-] ) , J. Cejpek [-] , V. Navrátil [-] (79. A. Dočekal [-] ) , F. Coufal [-] , M. Parma [-] , J. Roušar [-] , M. Neumann [-] , M. Nestrojil [-] , J. Havelka [-] , J. Štveráček [-]

FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - M. Pech [-] , F. Mužátko [-] , V. Crkal [-] (77. R. Hlávka [-] ) , D. Krčál [-] , T. Malec [-] , M. Nevoral [-] (67. M. Sysel [-] ) , J. Polanský [-] , L. Chalupa [-] , J. Kafka [-] (67. P. Partl [-] ) , L. Halámek [-]

ŽK: 33. M. Parma - 30. D. Krčál . ČK: 28. L. Halámek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - FOTR Jan, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Herbrych

Expert: Radek Tůma
Tip experta: remíza

Koutům se podařilo minulé kolo odvést bod z Pelhřimova a dokonce vstřelit i 3 góly. Věřím jim v tomto kolo pro remízu s těžkým soupeřem.

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů