Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 10:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po gólové přestřelce vyhrála Bystřice


19

Utkání zajímavé na góly mohli diváci vidět v Polné, kam zavítala Bystřice nad Pernštejnem. V utkání padlo osm branek a všechny body si odvezli hráči Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice šla do vedení

Již v páté minutě hlavičkovali hosté z dobré pozice hodně mimo branky Polné. O minutu později předvedl hrubku gólman hostí, Brabec ji však ke vstřelení branky nevyužil. V sedmé minutě byli v šanci Fišer a Reiterman, ale míč k levé tyči Mrňousovy branky neprotlačili. Přišla desátá minuta, hosté zahrávali rohový kop, přetáhli jej za zadní tyč až za malé vápno, bystřický hráč ho vrátil efektně patičkou před branku a Mezník nekompromisně zavěsil - 0:1. Ve 13. minutě zakončil Dvořáček protiútok pumelenicí, gólman hostí však míč vytáhl na rohový kop. Ten zahrál Dvořáček mistrně a přímo z rohu vyrovnal na 1:1. V 18. minutě míč z blízkosti zasáhl ruku Petra Tržila a Sklenář proměnil pokutový kop. Ve 26. minutě zahrávali hosté rohový kop a Vařejka opět po nedůrazu domácích hráčů zvýšil na 1:3. První půle tedy patřila bystřickým hráčům, byli rychlejší, důraznější, nebezpečnější, a tak šli do kabin se zaslouženým dvoubrankovým náskokem.

Dvořáček dokonal hattrick

Hned v úvodní minutě druhého dějství měl tutovku Szabó, ale míč mu odskočil. O minutu později byl v šanci Matějíček, jeho ztlumenou střelu gólman hostí kryl. Sapeláci v druhé půli přidali, podrželi míč, začali lépe kombinovat. V 55.minutě Mašís přiklepl míč hlavou do úniku Dvořáčkovi, který podél gólmana snížil. Když už se Sapeláci dostali z nejhoršího a chtěli vyrovnat, tak přišla 60. minuta a přesná hlavička Prášila, která opět vrátila Bystřici dvoubrankové vedení. O deset minut později Prášil zvýšil na 2:5 a skóre zápasu potom uzavřel v 76. minutě Dvořáček, který tak dokonal hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér: V druhé půli se náš tým výrazně zlepšil, bohužel v době našeho největšího vzestupu jsme inkasovali čtvrtý gól, který utkání rozhodl. Výhra hostí je zasloužená, byli lepším týmem a nám se v domácím prostředí v poslední době nedaří. Vzhledem k prohře jsme si ani neužili hattrick Filipa Dvořáčka - tři góly Bystřici se jedním hráčem nedává často.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , Š. Bambula [-] , J. Szabó [-] (54. P. Mašek [-] ) , P. Kozojed [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (72. P. Navrátil [-] ) , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , T. Reiterman [-] , M. Brabec [-] (46. P. Matějíček [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - M. Mezník [-] , M. Šponar [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , F. Adamec [-] (89. Z. Černý [-] ) , M. Prášil [-] (90. D. Buršík [-] ) , T. Vařejka [-] , P. Blaha [-] , J. Smolík [-]

ŽK: 18. P. Tržil , 74. M. Boháček - 76. M. Prášil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - JAHODA Jaroslav, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Herbrych

Expert: Radek Tůma
Tip experta: remíza

Hřiště ve Stáji vyhovuje jen zřídka komu a Bystřice si odveze bod za remízu.

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza