2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledeč zvítězila nad Speřicí


Branky


0

Ledeč přivítala na svém hřišti tým Speřice. Domácí se ujali vedení v první půli, v té druhé přidali další branku a Speřice před koncem pouze snížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žemlička vstřelil branku na 1:0

Speřice přijela do Ledče být nepříjemným soupeřem, což ukázaly také šance hostů na začátku utkání. I Ledeč se dostávala k Žáčkově svatyni, ale před zraky stopadesáti diváků padl gól až po pů hosině hry, přesněji ve 34. minutě, kdy se po zásluze Žemličky dostala Ledeč do vedení. Do konce půle už žádná branka nepadla, a tak se do kabin šlo za stavu 1:0 pro domácí celek.

Druhý gól pro Ledeč a snížení Speřice

Domácí Ledeč navýšila své vedení brzo, v 52. minutě, kdy se Toula dostal k balón a vstřelil gól na 2:0. Diváci mohli vidět nějaké ty šance, ale nic, co by rozveselilo domácí či hostující fanouškovskou základnu. Speřice se snažila o brzké snížení, aby ještě byli hosté ve hře o nějaký ten bodový zisk, ale to se nepovedlo. Snížení se povedlo, ale pozdě, v 88. minutě dal Speřici naději Holenda, ovšem ani přes závěrečnou snahu se vyrovnání nepovedlo.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , J. Pešek [-] (84. D. Popek [-] ) , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] (91. J. Vladyka [-] ) , M. Turek [-] , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , T. Žemlička [-] (77. R. Kuja [-] )

TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - P. Honzárek [-] , M. Pohan [-] , J. Boček [-] - M. Sadský [-] (73. D. Moravec [-] ) , M. Eremiáš [-] , D. Vlček [-] (8. V. Alenka [-] ) , M. Štěpánek [-] , J. Holenda [-] , T. Krejčí [-] (83. M. Záviška [-] ) - M. Fukan [-]

ŽK: 11. M. Turek , 71. M. Nepovím - 35. M. Eremiáš , 71. V. Alenka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STRAKA Karel - STEHLÍK Michal, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.