0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Okříškách se body dělily


Branky


0

Na perfektně připravený terén do Okříšek zavítali hráči Polné, kteří chtěli domácímu týmu vrátit podzimní porážku 0:2. I přes spoustu šancí nakonec zápas skončil bezbrankovým výsledkem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Po rozehřívací čtvrthodince se první osmělili domácí, ale jejich rýsující se šanci v 15. minutě zlikvidoval včasným výběhem Petr Koubek. O minutu později zahrával standartku hráč Sapeli Filip Dvořáček, domácí obránce odvrátil míč na šestnáctku k Aleši Kovářovi, ale jeho halfvolej skončil nad břevnem Fialovy branky. Ve 24. minutě zahrávaly Okříšky rohový kop, vznikl závar před bránou, po kterém domácí nastřelilli břevno. Ve 26. minutě zakončil přečíslení hostů Aleš Kovář, ale jeho levačka pouze vyslala míč mimo tři tyče. Ve 28. minutě vypálil jedovku zpoza šestnáctky Filip Dvořáček, Fialův reflex byl skvělý a míč vyrazil.V 32. minutě předvedl Filip Dvořáček další výborně zahranou standartku, ale Jakub Szabó bohužel přehlavičkoval z několika metrů branku soupeře. O minutu měla Polná další slibnou šanci, akorát opět se ne a ne trefit do brány.

V druhé půli aktivnější hosté

Druhá půle přinesla zajímavé momenty až od 60. minuty. To se po dlouhé hlavičce Patrika Fišera uvolnil v šestnáctce Jakub Szabó, který vystřelil gólmanovi do protipohybu, ale skvělý Fiala stihl nohou zasáhnout. V 74. minutě po rohu Filipa Dvořáčka pálil Petr Kozojed nad branku domácích. Rozhodnutí mohlo přijít v 80. a 83. minutě. První situaci připravil Pavel Matějíček, vybojoval míč, vyvezl ho a vysunul Petra Kozojeda, který unikl po křídle, tváří v tvář Fialovi vypálil bombu pod břevno, okříšský gólman avšak znovu čaroval. Druhou situaci připravil Filip Dvořáček, jeho dlouhý pas našel nabíhajícího Štěpána Bambulu, ten si elegantně přehodil obránce a opět tváří v tvář domácímu gólmanovi těsně přestřelil. 



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Dočekal [-] (83. O. Dufek [-] ) , M. Mašek [-] , P. Molák [-] (66. M. Zeman [-] ) , J. Tekal [-] , I. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , O. Široký [-] , R. Tůma [-] (75. F. Rampír [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , Š. Bambula [-] , A. Kovář [-] , J. Szabó [-] (78. P. Mašek [-] ) , P. Kozojed [-] , P. Fišer [-] , P. Barák [-] , P. Matějíček [-] , T. Reiterman [-] , F. Dvořáček [-]

ŽK: 64. I. Večeřa , 79. J. Tekal , 86. T. Dočkal , 88. M. Zeman - 78. P. Kozojed , 79. P. Barák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šula Petr - STRAKA Karel, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.