2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Puklice ''B'' otočili zápas s Brzkovem


Branky


0

Domácí jsou na svém hřišti už pěkně dlouhou dobu neporaženi a nic na tom nezměnil ani celek z Brzkova, který byl ale hodně blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase převzali otěže domácí a postupně bušili na bránu hostů. Někdy jim nestačily ani lapče za bránou a tak se nenudili ani podavači míčů. Hostům se podařil husarský kousek, když z ojedinělého brejku vstřelili úvodní branku zápsu a odcházeli tak překvapivě do kabin s vedením jedna nula. Po přestávce ale domácí tým sešteloval mířidla a zápas otočil. Domácí si tak připsali další tři body a stoupají tak nadále tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice B
Roman Došek, vedoucí týmu Puklic ''B'': Dobývání soupeře a jeho branky nebralo konce a naštěstí se našemu týmu podařilo vstřelit o jednu branku více. Zaslouženě jsme ale byli lepším týmem a vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Puklice B
M. Trnka [-] - K. Kružík [-] , K. Prchal [-] , M. Driml [-] , M. Pauser [-] - T. Skotar [-] (70. P. Trunda [-] ) , M. Tůma [-] , Z. Vondrák [-] (60. F. Kuchyňa [-] ) , J. Kabelka [-] - M. Hekrle [-] (46. R. Křišťál [-] ) , V. Hons [-]

TJ Skalka Brzkov
M. Řehák [-] - M. Laštovička [-] , M. Dobrovolný [-] , J. Végh [-] (80. T. Mokrý [-] ) , P. Novotný [-] - L. Jaroš [-] , M. Škaroupka [-] , O. Bárta [-] , O. Staněk [-] (74. P. Bárta [-] ) - M. Beránek [-] , S. Smutný ml. [-]

ŽK: 64. M. Driml - 90. O. Staněk .
Hráči zápasu: J. Kabelka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.