5:1
(1:0)
89. Z. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 15:00

26.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničáři potvrdili skvělou sezónu výborným výkonem


Branky


37. L. Lebeda , 46. M. Smatana , 56. V. Hovorka , 65. M. Rypl , 90. J. Miko - 89. Z. Mráz
5

Hosty zpod Boubína vyprovodili od Chalupské slatě bůrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovoladští borci mají za sebou perfektní sezónu. Již v loňském roce hráli dobře, letos přidali nadstavbu a výsledek se dostavil. Čtvrté místo v tabulce je pro hochy z centrální Šumavy nejlepší výsledek v historii okresního přeboru a dnes to potvrdili. Půl hodiny nudy a vedra. Poté se ochladilo a bylo ideálně pro fotbal. Jako první ožili domácí, kteří ve 31. minutě jdou L.Lebedou do vedení. Hosté do poločasu ještě zlobí a domácí drží jednobrankové vedení. Poločas tak skončil.

 

   Poslední poločas letošní sezóny jednoznačně ovládli domácí. Hosté již z prvního útoku v této části zápasu inkasují z kopačky M. Smatany a domácí excelovali. Hoštičtí nevědí kam dřív skočit, zato domácí v této fázi zápasu do čeho kopnou, končí v síti. V 56. minutě se prosazuje super kanonýr domácích i okresu všech dob Václav Hovorka, který dává gól klidu. Hraničáři jedou a dál diktují tempo hry. V 65. minutě fyzicky velmi zdatný M.Rypl ukazuje, jak dobré jsou běžky a přidává čtvrtý gól domácích. Radost z nuly na kontě domácímu gólmanovi Janu Mikovi kazí v 89. minutě Z.Mráz a vše končí domácí Jan Miko, který se z pozice gólmana trefil a jistě to nebylo naposled.

 

  Borovoladští tak zpečetili výbornou sezónu. Letos jsou pro mne týmem roku, neboť jejich jízda byla famózní a překvapila i mnoho odborníků.

Autor: LADISLAV BERAN


Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - V. Hovorka [-] , J. Štěrba [-] , M. Rypl [-] , J. Čech [-] , P. Krnák [-] , M. Smatana [-] , M. Horejš [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , L. Miko [-]

FC Šumavské Hoštice
R. Kovač [-] - V. Pešl [-] , F. Půbal [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , R. Mráz [-] , P. Doule [-] , M. Klimek [-] , M. Procházka [-] , P. Fleischmann [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 48. M. Horejš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Heinzl Václav - MIKO Ladislav (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích