1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyňské béčko neporazilo Borovou Ladu, za zlé to má i rozhodčímu


Branky


7

  Ve Čkyni se hrál podprůměrný zápas, kdy si domácí rezerva vybrala slabší chvilku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí již po dvou minutách prohrávali, když své kvality střelce prokázal Václav Hovorka. Domácí byť nikam nespěchali, v 9. minutě srovnali Miklasem a bylo po zápase. Fotbal nudil a jako kdyby se poločas táhl. Poločas skončil a do druhého se šlo stejně.

 

    Bohužel dobrá hra tohoto zápasu uplavala tokem Volyňky dolů ke Strakonicím. Druhý poločas nestál za nic. Hosté vše zabetonovali a bod jim stačil a domácí nedokázali z velké převahy nic vytěžit. Hra na jednu branku, ale neschopnost v koncovce - tu korunovali Král, Z.Stejskal a Kuta, kteří nedali tutovky. No kdybychom hráli  ještě nyní večer, dopadlo by to stejně. Nebyl to nijak pohledný zápas. Domácí spílali sudím - asistentu lajkovi z Borových Lad i hlavnímu, kteří v poslední minutě upřeli domácím regulérní gól pro údajný ofsajd.

 

AUTOR: Ladislav Beran

 



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně B
Patrik Krull (vedoucí týmu): "Jsem zklamaný, z jejich strany mohly být dvě vyloučení a v 90. min nám neuznal asistent i hlavní sudí gól pro údajný ofsajd. Ten ale jasně být nemohl, protože Stejskal vybíhal zpoza hráče z druhé vlny. No bohužel pro nás, ale neumí to sudí ani v lize či Lize mistrů, tak proč by to mávnul asistent lajk. Hosté šli brzy do vedení, my jsme se probrali až tak po čtvrthodině a od té doby jsme byli jasně lepší. Pak vyrovnal Miklas po úniku, do krerého ho dostal Král a bylo to vše o nás, ale koncovka byla tragická. Druhá půle byla na jednu branku, obrovskou tutovku nedal z vápna Král, trefil golmana. Další šanci měl Z. Stejskal a Kuta. Bylo to dobývání z naší strany. Měli jsme mnoho standardek a nic z toho. Za hosty hrál nejlíp Hovorka a za nás bych vyzdvihnul výkon Miklase."




Sestavy


SK Čkyně B
L. Růžička [-] - M. Turek [-] , M. Miklas [-] , L. Toman [-] , M. Kuta [-] , A. Klose [-] , J. Lipovský [-] , Z. Stejskal [-] , J. Stejskal [-] , P. Kříž [-] , J. Král [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - V. Hovorka [-] , J. Štěrba [-] , M. Rypl [-] , R. Kudýn [-] , P. Krnák [-] , M. Smatana [-] , M. Horejš [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , L. Miko [-]

ŽK: 80. M. Turek - 32. S. Mach , 80. A. Nahodil , 86. M. Smatana .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HÁŠA Richard - KRULL Vítek (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2018 14:05
Podle nasazených hráčů mám spíš pocit, že sme sehráli zápas proti týmu Čkyně A.

Tip: výhra domácích

Rezerva od Volyňky je doma silná a Hraničář, zde nebude mít šanci.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů