1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Derby okolních klubů přineslo čtyři branky. Střízov tak opět nepotvrdil sílu domácího prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké derby začalo velmi aktivně.Domácí měli více šancí i držení míče bylo na jejich straně. Zhruba po 15 minutách se hra vyrovnala a D.Pertlík střílel těsně mimo domácí branku. Šance se střídaly na obou stranách, ale žádná vážnějsí akce by nestála za zmínku, až snad střela V.Čermáka, kdy se k němu dostal odražený míč zhruba 5-10 metrů od hrannice vápna a svou ranou zdálky překonal brankáře hostů, který se po míči natahoval marně. Střela zapadla přesně pod horní tyč pravé strany branky. Po poločase začali domácí aktivněji a byla jim odměnou sporná penalta, kterou rozhodčí nařídil. Hosté proměnili a stav byl 1:1. Od vyrovávací branky měli domácí ještě některé šance, ale poté uděřili znovu hostující hráči. Střílený míč do vápna trefil jen obránce a hostující útočník D.Pertlík měl jednoduchou práci. Nikým neatakovaný zacílil a poslal míč do branky. Stav byl 1:2 pro SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou ''B''. Domácí se snažili vehementně o vyrovnání skóre a hosté se vrhali do nebezpečných brejkových situací, až se jedna ujala. Po pravé straně rozehrál akci Munduch, poslal míč na nabíhajícího V.Rychlého a ten přízemním centrem našel přesně ve vápně nabíhajícího D.Pertlíka a ten z besprostřední blízkosti podruhé překonal domácího brankáře. Stav byl 1:3 pro hostující tým. Domácí měli ještě pár šancí na změnu stavu, ale jejich neschopnost trefit branku nebrala konců a tak si tým SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou odvezl ze Střížova zaslouženě 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
David Pertlík, útočník SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou ''B'': Myslím si, že jsme vstoupili do utkání velice špatně, soupeř na nás vlétl a vlastními chybami jsme jim dopřávali některé nebezpečné šance . Poté jsme ukázali, že fotbal hrát umíme a dali jsme vedoucí branku ještě do poločasu. Po přestávce jsme sice inkasovali gól z penalty a možná i to nás nakoplo k lepšímu výkonu. Ve 2 poločase jsme vsítili 2 branky a ke konci jsme si výhru už pohlídali.



Sestavy



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - T. Munduch [-] , V. Čermák [-] , M. Brožek [-] , R. Hájek [-] - D. Hanáček [-] (80. M. Pekárek [-] ) , M. Kubeš [-] , Z. Hlávka [-] , V. Rychlý [-] - D. Pertlík [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 55. V. Čermák , 70. T. Munduch , 79. M. Kubeš .
Hráči zápasu: D. Pertlík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.