Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbytiny podlehly Dubu 2:7 a mají o čem přemýšlet


Branky


8

 Dvacet minut drželi domácí s celkem od známého rybníka krok. Měli i šance, ale hosté byli lepším týmem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střed hřiště, kombinace i zakončení to vše bylo na straně Dubských. Zbytinští se hledali, nemohli se dostat do hry, vázlo zpracování míče, kdy museli vše honit na dva doteky. Hosté udeřili v 18. minutě, ale byla z toho jen tyč po střele Dejmka. Domácí to nevzali vážně a ve dvacáté minutě pykali, když branku vsítil Chodjuš. Bylo to spravedlivé vyústění dění na hřišti. Hosté po brance ubrali a do hry se dostávali i domácí.

 

Byla to dřina a v závěru poločasu srovnali Zbytinští krok a ve 32. minutě i skóre. Po utěšené kombinaci našel Lebeda V. Šnajdra a ten  nedal Novákovi v brance Dubu šanci. Václav Novák je matadorem okresu a včera pokračoval již ve dvacáté páté sezóně v brance Dubu. To je užasná bilance a když k tomu připočteme, že stále válí, což v nedělním zápasepotvrdil. Zejména v závěru prvního a úvodu druhého poločasu vyřešil hodně složité situace. Domácí tlak utnul minutu před koncem Friš a hosté šli s klidem na pauzu.

 

 

   Domácím mytí hlav pomohlo. V začátku druhého poločasu byli lepším týmem, ale koncovka byla mizerná. Lenc netrefil prázdnou branku, Lebeda nenacházel klid a zejména oba útočníci Mařík a Hábich nebyli téměř vidět. Po čtvrthonce domácího tlaku přišel trest. Hosté rozehráli rychlý brejk a Stropnický je posílá do trháku. To byl rozhodující okamžik zápasu po kterém se domácí již nesrovnali.

 

Jejich výkon šel rapidně dolů a hosté do čeho kopli, zůstalo za zády bezmocného Kaczka, který toho ještě hodně pochytal. V 67. minutě přidává A. Dejmek čtvrtou a v 70. Půbal vsítil nepopulárního bůra. Jenže to nebyl konec, v 83. minutě střílí D.Nosek šestou branku a v 88. A Dejmek svým druhým gólem ukončil hostující střelecké manévry. Hned po rozehrání ještě kosmeticky upravil domácí Lenc na rozdíl pěti branek, ale za výkon, který domácí předvedli, si nic než výprask nezasloužili.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský, vedoucí domácích: I dnes byla vidět nerozehranost a hlavně jako by se nám na jaře přestalo úplně dařit. Nehráli jsme vůbec nic. Hosté nám dali lekci a my se již musíme probrat.




Sestavy


TJ Zbytiny
M. Kaczko [-] - D. Dyba [-] , O. Parus [-] , J. Véber [-] , Z. Lenc [-] - R. Vávra [-] , Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] , P. Lebeda [-] - J. Mařík [-] , P. Hábich [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - L. Vojta [-] , P. Stropnický [-] , L. Friš [-] , D. Nosek [-] , P. Půbal [-] , A. Dejmek [-] , M. Zámečník [-] , T. Novák [-] , M. Kocourek [-] , A. Choďjuš [-]

ŽK: 38. Z. Lenc , 57. V. Šnajdr - 51. L. Friš , 61. D. Nosek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NEUMANN Karel - TUKA Luděk (N), BÁRTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí se na tři body nadřou, ale urvou je.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích