Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč jede dál na vítězné vlně


Branky


0

V současně hraném čase utkání semifinálového boje našich hokejistů na MS v Praze nastoupily proti sobě celky z vrchních pater tabulky. K vidění bylo mnoho branek, ale na zapás přišla jen hrstka diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Telče o svém vítezství rozhodli po půl hodině hry, když vstřelili čtyři branky domácímu brankáři. Poločas byl tak v jasné režii hostů a výsledek 0:4 hrozil debaklem domácích z Kozlova. Po přestávce ale hosté trochu ubrali, možná uspokojení z náskoku, které mělo za důsledek snížení domácích na dvě branky. Telč si ale výsledek zápasu pohlídala a získala tak další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kozlov
Marek Matějíček - útočník Kozlova: Určitě máme do příště co zlepšovat. Diváků bylo pramálo, tak to nevidělo moc lidí, jak jsme prohráli.

SK Telč B
Ladislav Matys - obránce Telče "B": Parádní výkon v prvním poločase v podstatě rozhodl o zápase. V druhé půlce jsme to zbytečně vypustili, to se do příště může vymstít, proto se tomu musíme vyhnout, ale celkem zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Kozlov
L. Lang [-] - R. Kliment [-] , T. Janeček [-] , V. Rychtecký [-] , P. Hartmann [-] - M. Mlsna [-] , M. Černý [-] , T. Hendrych [-] , J. Francálek [-] - M. Lang [-] (46. M. Kriegsmann [-] ) , M. Matějíček [-]

SK Telč B
J. Maštera [-] - D. Kujal [-] (46. K. Kokejl [-] ) , L. Matys [-] , D. Fortelný [-] , M. Slabý [-] - R. Nechvátal [-] (63. J. Matouš [-] ) , R. Mikeš [-] , J. Beňo [-] , T. Havlík [-] - R. Hejda [-] , L. Smejkal [-] (55. D. Hejda [-] )

ŽK: 47. L. Matys , 47. L. Smejkal , 55. R. Hejda , 58. T. Havlík , 61. R. Nechvátal , 89. D. Fortelný .
Hráči zápasu: M. Matějíček - L. Matys , R. Nechvátal .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.