Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek domácím zajistily tři body


0

Na mrákotínském hřišti se těžko vyhrává, obvzláště pak, když má tým jako Stonořov "B" problémy s docházkou. Mrákotín tak ve svém tempu získal tři body a nalezl v týmu tři dvoubrankové hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poklidném a slušně hraném utkání měli zpočátku mírně herně navrch dobře kombinující hosté, ale svou převahu nedokázali zúročit gólově, a proto odcházeli do kabin s dvoubrankovým mankem, protože domácí byli tentokrát v koncovce přesní. V druhé části hosté"zlobili" do stavu  4:2, pak se však projevil rozdíl ve věkovém průměru obou mužstev a domácí bez problémů dokráčeli k pohodovému vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Mrákotín
Vilém Čech - trenér Mrákotína: Během zápasu jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


SK Mrákotín
F. Cvach [-] - J. Berka [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Šalanda [-] , M. Šimek [-] - J. Vondrák [-] , R. Bývalec [-] (55. M. Doležal [-] ) , L. Kacafírek [-] , R. Čeloud [-] - J. Kročil [-] , T. Šalanda [-]

TJ Sokol Stonařov B
F. Příhoda [-] - J. Škrdla [-] , M. Špaček [-] , R. Škrdla [-] , Z. Urbánek [-] - P. Rychlík [-] , J. Semerád [-] , Z. Štancl [-] , P. Lang [-] - P. Linhart [-] , F. Čermák [-]

ŽK: 35. R. Bývalec .
Hráči zápasu: M. Kratochvíl - P. Lang .
Počet diváků: 15.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.