7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm banánů v síti Brzkova


Branky


18. R. Hejda , 29. R. Hejda , 30. M. Švec , 49. T. Havlík , 61. R. Hejda , 69. J. Maštera , 85. R. Hejda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na páteční střelecké hody v Lukách chtěli domácí navázat  i v utkání proti týmu z Brzkova. Zahájili sice utkání náporem, ale pozorná obrana hostujících nepustila domácí do brankové příležitosti. To však trvalo do 18. minuty, kdy po individuální akci Mikeše skóroval do prázdné branky Hejda. Stejnou akci si oba hráči zopakovali i v 29. minutě a domácí vedli 2:0. O minutu později se uvolnil v pokutovém území M. Švec a střelou k tyči zvýšil náskok domácích. 

Ve druhém poločase existovalo na trávníku jen jedno mužstvo. Domácí si zahráli s chutí, dobře kombinovali a po pohledných akcích skórovali. Hosté ve druhém poločase prakticky neohrozili domácího brankaře. Od dvouciferné porážky je zachránil brankař Řehák, který kryl v 77. minutě i pokutový kop domácího střelce Hejdy.V závěru hosté neunesli výši porážky a v 87. minutě byl za kritiku rozhodčího vyloučen hostující Pruknar.



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - J. Doležal [-] , D. Fortelný [-] , L. Matys [-] , L. Nosek [-] (50. R. Nechvátal [-] ) - M. Švec [-] (42. K. Kokejl [-] ) , M. Slabý [-] (61. J. Kotrba [-] ) , R. Mikeš [-] , T. Havlík [-] - R. Hejda [-] , D. Smejkal [-]

TJ Skalka Brzkov
M. Řehák [-] - O. Bárta [-] , P. Pruknar ml. [-] , M. Novotný [-] , J. Végh [-] - M. Škaroupka [-] , M. Laštovička [-] , O. Staněk [-] (76. M. Dobrovolný [-] ) , S. Smutný ml. [-] - L. Jaroš [-] (71. P. Bárta [-] ) , M. Beránek [-]

ČK: 87. P. Pruknar ml. .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.