Duel dvou rivalů mezi Stráží a Novosedly skončil remízou


Branky


9. P. Heger - 51. R. Kubo
27

Dohrávka 21. kola mezi fotbalisty Stráže a Novosedly se odehrála pod hlavičkou duelu rivalů. Domácí šli velice rychle do vedení, nežárské derby ale nakonec vítěze nepoznalo. Po změně stran se totiž prosadili i hosté a zápas tak skončil nerozhodně 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal (hráč): V první půli tradičního derby mělo více ze hry naše mužstvo, ale gólově se prosadil pouze Heger pěknou hlavičkou po přesném centru P. Völfela. Záhy po změně stran hosté zásluhou Kuba skóre srovnali a zcela převzali otěže hry. Zahrávali nespočet rohových kopů, dostali se do mnoha výhodných střeleckých pozic, ale výtečného Jedličku již podruhé nepřekonali.

SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Ve Stráži jsme sehráli utkání dvou rozdílných poločasů. Ten první byl z naší strany tragedie. Takhle špatně jsem mužstvo ještě neviděl zahrát. Soupeř šel do vedení hned na začátku, kdy náš brankář vyrazil nepříjemnou skákavou střelu a z následného centru nám Heger dal gol. Když se ještě po několika minutách zranil Nohava, vypadalo to s námi hodně špatně. Přihrát si na pět metrů byl problém, naše střely končily vysoko nad brankou, vypouštěli jsme souboje no prostě bída. Do druhé půle přišlo vyměněné mužstvo. Zatlačili jsme soupeře a hned na začátku po přihrávce Petra Fryše, Radek Kubo zkušeně uklidil míč do sítě. Dál jsme tlačili soupeře, který se bránil z vypětí všech sil. Krásnou střelu Voldřicha vyrazil konečky prstů brankář na roh, Kroupovu dělovku směřující do brány obětavě zblokoval domácí obránce, tvrdou střelu Poborského hlavou tečoval soupeř nad bránu. Kopali jsme spoustu rohů, ale bohužel se od nás odvrátilo štěstí. Poté šel samostatně na bránu Voldřich s Hladílkem, kdy prvně jmenovaný to vzal na sebe, ale v rozhodující chvíli si ukopl míč. Nám zatrnulo asi pět minut před koncem, kdy šel soupeř do rychlého protiútoku po našem odkopu od brány, ale minul odkrytou branku. Doufám že v příštím zápase budeme pokračovat v předvedeném výkonu z druhé půle a konečně se dočkáme vítězství.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - Devera Radek: 6
Občerstvení - nápoje: 5
Hrací plocha: 3
Zázemí: 4
Výkon domácích - TJ Sokol Stráž nad Nežárkou: 5
Výkon hostů - SK Novosedly n. Než: 6
Hráč utkání - domácí: Pavel Völfel
Hráč utkání - hosté: Radek Kubo
Hodnocení hráčů - domácí: Jan Jedlička - 6, Pavel Völfel - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Karel Michal - 5, Lukáš Voldřich - 5, Martin Hladílek - 5, Radek Kubo - 6, Daniel Kroupa - 5, Daniel Šmíd - 5, Tomáš Nohava - 5, Roman Poborský - 5, Petr Fryš - 5, Pavel Kreim - 5, Břetislav Dušák - 5, Martin Visčur - 5, Jan Kypta - 5,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu, i když bych byl rád za naši výhru, ale na nás leží celé jaro taková deka, že budeme spokojeni i s remízou. Pro nás to stejně nebude nic řešit, potřebovali bychom výhru.

Tip: výhra domácích

Stráž splní roli favorita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích