2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov rozhodl o výhře nad Hobzí dvěma góly z prvního poločasu


Branky


27

Strmilovští fotbalisté navázali na vydařený poslední zápas a ani před domácím publikem neprohráli. Do utkání s Hobzí vlétli ve velkém stylu a v prvním poločase se dvakrát gólově prosadili. Šokovaní hosté se z těžkého direktu nevzpamatovali do konce zápasu a pořádně se nedostali do hry. Strmilov si po výhře v Číměři zapsal další tři body, dotáhl se v tabulce těsně za Stráž a vzdálil se sestupovému pásmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
František Procházka (hráč): Zápas s Hobzím byl nízké úrovně, my jsme se přizpůsobili hostům a častými nakopávanými balóny se nehrál dobrý fotbal. Brzy jsme šly do vedení zásluhou T. Dohnala, který podél brankáře poslal míč do sítě, pak se zápas odehrával většinou mezi velkými vápny. Za zmínku stojí jen pokus T. Dohnala z 25 metrů, který skončil na břevně. Do poločasu se nám podařilo zvýšit na 2:0 zásluhou O. Nečedy, který hlavou dokázal zavěsit po dlouhém autu. Ve druhém poločase se už zápas dohrával, my jsme hlídali vedení a důležité tři body. Vyzdvihl bych výkon stopera M. Lehejčka, který dokázal uskákat spoustu nakopávaných míčů od hráčů Hobzí.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil (hráč): Už jen styl, jakým jsme přijeli do Strmilova mohl naznačit, co tady předvedeme. Vůbec nic. Po dvou hloupých chybách jsme dostali dva góly, domácí pak přidali břevno. My si nenahráli na tři metry. V druhé půli jsme byli víc na míči, více u soupeři, ale nebylo z toho nic, skoro ani střela. Tohle byl suverénní nejhorší výkon za jaro. Tenhle fotbal se nemohl líbit nikomu, ani domácím, ačkoliv mají tři body, bylo to opravdu hrozný. Ač jsme mnohdy lamentovali nad výkonem rozhodčích nebo nad některými zákroky domácích (což bylo oboustranné), tak tenhle zápas byl hlavně o nás - my sami jsme prostě nepředvedli vůbec nic. Musíme tuhle prohru nechat ve Strmilově a zas padnout z hrušky na zem. Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali...



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - P. Šuba [-] , J. Dvořák [-] , L. Fojtů [-] , M. Lehejček [-] - J. Kubíček [-] , D. Hanzal [-] , F. Procházka [-] (85. K. Urbánek [-] ) , T. Dohnal [-] - M. Novák [-] (88. J. Valda [-] ) , O. Nečeda [-] (56. J. Hanzal [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - O. Dokulil [-] , P. Zejda [-] , V. Zejda [-] , H. Bican [-] - P. Distl [-] , A. Veverka [-] , Z. Fišer [-] , D. Malášek [-] (18. F. Štibich [-] ) - O. Lička [-] , M. Habr [-] (56. R. Přikryl [-] )

ŽK: 50. J. Kubíček , 51. P. Šuba - 60. P. Zejda , 70. F. Štibich .
Hráči zápasu: M. Lehejček .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - LOULA Vladimír, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Strmilov se v posledních kolech zvedl, takže doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Strmilov bude rozjetý z minulého kola, kde rozstřílel Bystřici a vyhraje i teď

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích