2:2
(2:1)
41. M. Dunaj
72. R. Arenberger (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 14:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum proti Suchdolu dvakrát vedl, nakonec si se soupeřem body rozdělil


Branky


16. A. Krasimirov , 44. M. Smrž - 41. M. Dunaj , 72. R. Arenberger (p.)
27

Poslední Chlum versus stoupající Suchdol. Tento duel mohli v neděli vidět diváci v Chlumu. Lépe to vypadalo po většinu utkání s domácím týmem, které poslal do vedení Krasimirov a Smrž. Chlum však srazily dvě velké chyby v obraně, které hosté potrestali a dovedli tak utkání ke konečné remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překvapivě vyhráli první poločas

Chlumečtí přivítali na svém hřišti soupeře ze Suchdola. Hra se odvíjela na obě dvě strany přibližně stejně. První branku vsítil domácí Angel Krasimirov v 16. minutě, kdy měl na zakončení dost času kvůli nedůrazu suchdolské obrany. Zatímco Chlum hrál jak nakopávané balony a i kombinační hru, Suchdol se snažil jen o kombinaci, avšak tento styl se jim dařil pouze po velké vápno a dále akcím chybělo zakončení. Dalšího gólu se diváci dočkali ve 41. minutě. Suchdol rozehrával trestný kop a balon mířený do vápna uklidil hlavou do brány Martin Dunaj. Chlum ale na nic nečekal a ve 44. minutě, po chybě suchdolské obrany, poslal svůj tým opět do vedení Milan Smrž. O poločase na výsledkové tabuli tedy svítilo 2:1 pro domácí.

Hosté dokázali výsledek zremizovat

Druhý poločas byl více bojovnější oproti prvnímu. V 72. minutě byl na hostujícího K. Trmala odpískán faul ve vápně. Penaltového kopu se ujal Rostislav Gorný a i když domácí golman jeho střelu chytil, dobíhající Radek Arenberger již bránu neminul - 2:2. I když se oba týmy ještě do konce zápasu dostaly do šancí, žádná branka již nepadla a tak si Chlum i Suchdol odnášejí po bodu. Utkání tak skončilo remízou 2:2, která je do jisté míry ztrátou pro obě mužstva.



Ohlasy k zápasu



Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Zápas pro nás nebyl lehký. Špatné přihrávky nás stály ztráty balonů a moc sil na zpětné vybojování. Kromě klasické koncovky nás také trápila občasná nedůraznost v obraně. Nakonec jsme byli i za odehranou remízu rádi.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
R. Flaška [-] - T. Bednář [-] (38. J. Flaška [-] ) , A. Krasimirov [-] , J. Hájek [-] , M. Smrž [-] (54. M. Bílek [-] ) , D. Vlach [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] (82. O. Novotný [-] ) , O. Novák [-] , L. Řepa [-] , M. Čáp [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - J. Heřman [-] (73. L. Chládek [-] ) , R. Arenberger [-] (86. P. Gladics [-] ) , D. Trmal [-] , R. Gorný [-] , L. Hešík [-] (46. M. Havelka [-] ) , K. Trmal [-] , L. Kuchyňka [-] , T. Potěšil [-] , M. Dunaj [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 36. R. Flaška , 78. J. Flaška , 86. J. Hájek - 25. M. Dunaj .
Hráči zápasu: R. Arenberger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOUDELKA Jiří, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

I když Chlum teď stále prohrává, myslím si, že nehraje špatně. Ale Suchdol teď jede na vítězné vlně, kdy vyhrál 6 zápasů za sebou. Takže myslím, že vyhrají.

Tip: remíza

Chlum teď potrápil oba první týmy a pokud bude hrát stejný styl hry bod by mohli získat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů