1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená udolala Chlum jediným gólem, postaral se o něj Šára


Branky


27

V dalším víkendovém utkaní studenští přivítali Chlum u Třeboně. Velké zásahy do sestavy, kde nezůstal kámen na kameni, nevěstily nic dobrého, přesto domácí potvrdili roli favorita a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Od začátku domácí věděli, že při brutálních absencích je nečeká lehký zápas ani s posledním Chlumem u Třeboně. Což se potvrdilo, i když na začátku zápasu byli lepší. První střelu na bránu obstaral Míra Pelej, kdy pěkně z voleje vyzkoušel pozornost hostujícího golmana Flašku. Ve 14. minutě se snažil kapitán Adamec vyřešit situaci u lajny fotbalově, byla z toho ale šance hostů, Kadlec v bráně naštěstí situaci vyřešil. Ve 22. minutě velmi agilní Maška, který z beka podpořil útok, přistrčil Mitasovi, jeho centr si našel ve vápně Jakub Šára a do protipohybu gólmana vsítil první gól zápasu - 1:0. Po prvním gólu domácí trochu vyklidili pozice a je nutno přiznat, že ve zbytku poločasu byli hosté nebezpečnější. Nejprve si vynutili tlak sérií rohů, následně v 35. minutě měli velkou šanci, hostující útočník ale sám před bránkou hlavičkoval trestuhodně metr nad. Poločas tedy skončil jednobrankovým vedením domácích.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhé půlce studenští potřebovali zopakovat bojovnost, ale dostat trochu klidu na kopačky, což se jim povedlo. Byli už více na balónu a hru více kontrolovali. Šancí na obou stranách bylo minimalně. V 61. minutě mohli domácí zápas rozhodnout, kdy Mitas posunul na Mašku, ten ustál těžký souboj a dokázal nahrát pod sebe na Bartoně, ten bohužel levačkou z deseti metrů orazítkoval pouze břevno. V dalších minutách domácí soupeře tlačili, měli spoustu rohů a přímých kopů, nic z toho ovšem nebylo. Zápas se chýlil ke konci a hosté mohli nakonec i vyrovnat. Kolmá přihrávka prošla obranou a hostující hráč sám před Kadlecem slabší střelou otřel míč o tyč. Konec zápasu si Studená už pohlídala a urvala i s velkými absencemi těsnou výhru 1:0. 

Autor: Petr Adamec

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu - 7:5

Střely mimo - 6:6

Rohy - 6:4

ŽK - 2:3



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Spousta klíčových hráčů zraněných, k nim se přidal Ondra Doležal, který správně dal přednost svatbě své sestry. Logicky tedy bylo jasné, že bez několika důležitých hráčů budeme mít problémy i s posledním týmem. Krásný fotbal to nebyl, ale tři body jsme urvali. Jsem rád za nulu vzadu a za kluky, že jsme to zvládli, když si v hlavě promítnu jací hráči nám dnes chyběli, jsme rádi i za těsný výsledek. Chlum totiž nebyl vůbec odevzdaným soupeřem.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
TJ Jiskra Chlum u Třeboně: V prvním poločase jsme si vytvořily čtyři tutové šance, ale bohužel žádná neskončila v síti. Studená nás skoro vůbec neohrozila, ale podařilo se jim vstřelit jednu branku a ta se nakonec ukázala jako vítězná. Musím pochválit hlavního rozhodčího, který utkání zvládl i přes řadu stížností od domácích hráčů.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - J. Pospíšil [-] , D. Adamec [-] , P. Maška [-] (90. J. Krizan [-] ) , R. Popelínský [-] - M. Bartoň [-] (70. L. Makovička [-] ) , M. Pelej [-] , M. Šimánek [-] , J. Šára [-] - K. Mitas [-] (83. P. Šimek [-] ) , T. Přibyl [-] (89. L. Danyi [-] ) -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
R. Flaška [-] - J. Březina [-] , T. Bednář [-] , A. Krasimirov [-] (65. T. Šniager [-] ) , M. Smrž [-] (75. M. Novák [-] ) , D. Vlach [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

ŽK: 44. P. Maška , 50. M. Bartoň - 48. O. Novák , 50. J. Matoušek , 71. P. Eliáš .
Hráči zápasu: P. Maška - L. Řepa .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - CHVÁLA Michal, LINDOUREK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Studená splní roli favorita

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Chlum se herně zvedá a ještě nehodil flintu do žita. Studená netouží letos po postupu a tak bych to viděl na vyrovnané utkání, které může skončit jakkoli.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích