Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená si doma poradila se Stráží


Branky


25

V dalším kole Studená na „domácím“ hřišti v Kunžaku přivítala hráče ze Stráže. Lehkého soupeře nyní v OP není, tak je čekal opět kvalitní soupeř, který na jaře dvakrát vyhrál a jednou prohrál s Velenicemi, i když je ve druhém poločase přehrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Od začátku zápasu za velkého vedra se hrál velmi kvalitní zápas. Hosté v prvních deseti minutách naznačili, že budou velmi těžkým soupeřem. Ve 12. minutě přišla první velká šance domácích, kdy se Dvořák prosadil okolo svého osobního strážce Jančury a nastřelil tyč hostující brány. Nadále nechali Stráž hrát s balónem v jejich obraně a při každé vhodné příležitosti je velmi dobře napadali. Což se ukázalo jako klíčové při prvních dvou brankách. Ve 20. minutě nejprve Libor Dvořák vystihl malou domů a dostal Studenou do vedení – 1:0. Jen o tři minuty později hostující obrana vyrobila další velkou hrubku a tentokrát malá domů mířila do odryté brány Jedličky, který již nedokázal tuto přihrávku do protipohybu zastavit – 2:0. Hosté Liboru Dořákovi tedy výrazně pomohli, ale je nutno dodat, že kdyby nebyli pod tlakem a nebyli napadáni, takovéto chyby by nevytvořili. Nadále hosté byli více na míči, ale studenští byli daleko nebezpečnější. Ve 30. minutě v dobré pozici střílel Doležal. Ve 32. minutě hosté vystrčili růžky a Koudelka nebezpečně hlavičkoval vedle. Za dalších pár minut stříleli mezi tyče Doležal a Dvořák, Jedlička si s jejich pokusy poradil. Ve 40. minutě domácí obrala vyrobila jednu z mála chyb a hostující Heger šel sám na golmana Kadlece, míč si ovšem příliš předkopl a Kadlec vše vyřešil. Velmi dobrý fotbal v prvním poločase tedy skončil 2:0.

Studená si v pohodě dokráčela pro tři body

Velké vedro předpovídalo, že druhý poločas nemusí být tak kvalitní, opak byl ale pravdou. Hostující hráči jako by ještě byli v kabině, domácí mohli a měli zápas v prvních patnácti minutách rozhodnout. Měli šest jasných gólových šancí, bohužel pro ně je neproměnili. V 51. minutě opět Dvořák frnkl Jančurovi a střílel těsně vedle. O minutu později další naší obrovskou šanci hosté vykopávali z brankové čáry. Po další pěkné akci Šimánka střílel Adamec z hranice penalty nad. O chvíli později Dvořák postupoval sám na Jedličku, v rozhodující chvíli ale uklouzl. V této pasáži utkání domácí měli s přehledem vstřelit minimálně 3 branky a zápas by byl rozhodnutý. V 69. minutě musel pro křeče střídat kapitán Adamec, nahradil jej Makovička. O minutu později střílel nebezpečně, ale vedle Stejskal. V 75. minutě musel pro zranění kolene střídat Dvořák, bohužel to vypadá na dlouhodobější zranění. V 78. minutě mohl Studenou potrestat za neproměňování šancí Heger ve velké šanci ale selhal. V 80. minutě postupoval sám na bránu střídající Patrik Maška a tvrdou střelou od břevna rozhodl zápas – 3:0. Hosté sice ještě v 84. minutě korigovali zásluhou Pavla Völfela, který si počkal na zadní tyči na pěkný centr Stejskala – 3:1. Za okamžik šel opět sám Maška, situaci tentokrát nezvládl, což ale vzápětí odčinil Josef Šimánek, který i přesto že byl velmi nešetrně faulován Kozlem dal gól a uzavřel účet zápasu - 4:1. Kozel měl jednoznačně dostat druhou žlutou, rozhodčí se nad ním vzhledem k rozhodnutému zápasu slitoval.

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu: 14:5

Střely mimo: 9:5

Rohy: 5:3

ŽK: 1:1



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Jsem velmi spokojen, jaký výkon jsme předvedli, byli jsme daleko nebezpečnější a agresivnější než náš dnešní soupeř. Vše ovšem kazí skutečnost, že Libor Dvořák bude nejspíš delší dobu mimo hru. Budeme zřejmě musel přehodnotit ambice, radši bych prohrál a měl zdravého dnešního nejlepšího hráče. Na Stráž jsme měli jasný plán a ten do puntíku vyšel. Mohli jsme klidně vstřelit 8 gólů. Mrzí mě jen, že Stráž nezvládla zápas na konci a uchýlila se ke třem ostrým zákrokům. Překvapuje mě, že tak kvalitní rozhodčí nedokáže nejlepšího hráče Dvořáka na hřišti „ochránit“. Osobní strážce Jančura absolutně nestíhal, zastavoval Libora po celý zápas za jakoukoli cenu a to dohrál bez karty. Nakonec došlo samozřejmě ke zranění kolene, při zákroku který je nutno dodat nebyl zaviněný. Naše výkony mají vzestupnou tendenci, Stráži jsme dnes ukázali, jak se hraje týmově a proto jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Lukáš Stejskal (hráč): Utkání se hrálo na skvěle udržovaném travnatém hřišti v Kunžaku. Po slibném vstupu našeho mužstva do zápasu začal úřadovat pohyblivý kanonýr Studené Dvořák, ze kterého měli naši obránci až panickou hrůzu a vyráběli školácké kiksy. Po prvním z nich mířil Dvořák ve 13. minutě do tyče. Ve 20. minutě ale již potrestal nepovedenou malou domů Zváry gólem do prázdné brány a ve 23. minutě se podílel na čistokrevném vlastenci v podání Kollára. Laciné vedení 2:0 favoritovi utkání náramně vyhovovalo, spoléhal na dlouhé nákopy za bezradnou obranu, po kterých vsítil v závěrečné desetiminutovce další 2 branky. Čestnou branku našeho mužstva vstřelil za stavu 3:0 po centru L. Stejskala pěknou hlavičkou P. Völfel.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] (69. L. Makovička [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Přibyl [-] , R. Popelínský [-] - J. Šimánek [-] (90. P. Šimek [-] ) , J. Šára [-] , M. Šimánek [-] , M. Pelej [-] - O. Doležal [-] , L. Dvořák [-] (75. P. Maška [-] ) -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - M. Zvára [-] , J. Kozel [-] , J. Jančura [-] , J. Kollár [-] - P. Völfel [-] , D. Přílepek [-] , L. Stejskal [-] , A. Irschik [-] (48. D. Mikloš [-] ) - P. Heger [-] , T. Koudelka [-] (60. J. Čada [-] ) -

ŽK: 81. O. Doležal - 43. J. Kozel .
Hráči zápasu: L. Dvořák - L. Stejskal , P. Völfel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrkal Václav - VICAN Miroslav, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

19. 4. 2018 18:13
Studená je velký aspirant na postup,ale doufam,že Stráž ji potrápí a urve bod

Tip experta: remíza

Minule kolo se Stráži nevyvedlo a budou chtít Studenou potrápit a když uhlídají Dvořáka, tak věřím, že bod z venku přivezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Studená nás bude chtít mít na dosah a budou chtít vyhrát

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích