Suchdol otočil v posledních minutách duel s Novosedly a raduje se z vítězství


Branky


27

Suchdolské béčko dokázalo v dalším jarní utkání bodovat, byť tomu ještě pár minut před koncem v souboji s Novosedly vůbec nic nenasvědčovalo. Domácí však zásluhou Lukáše Hešíka dokázali hubené vedení soupeře v samotném závěru zlikvidovat a otočit stav ve svůj prospěch. Novosedly tak utrpěly další porážku a posunuly se na předposlední příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě po poločase vedli

Po třech prohraných zápasech Novosedly konečně chtěly uspět s mužstvem se stejným bodovým ziskem. Začátek zápasu byl v jejich režii. Jejich nátlak se vyplatil v 15. minutě, kdy po rohovém kopu uklidil míč do brány Martin Hladílek. O několik minut později znovu po rohovém kopu Šafránka domácí obrana včele s brankářem zaspala a míč těsně minul zadní tyč brány. Hra poté probíhala vyrovnaně na obě dvě strany. Suchdolský Dunaj se dostal do velké šance po zahrání rohového kopu, avšak míč po jeho hlavičce bránu netrefil. Do kabin o poločase odcházely Novosedly s náskokem 1:0. 

Domácí otočili nepříznivý stav ve svůj prospěch

Do druhé půle přeci jenom domácí začali aktivněji a hlavně trio Hešík, Dunaj a Gorný začalo hostům hlavu. Druhý poločas tak patřil převážně domácím, kteří se dostali do nemála "tutových" šancí - znovu M. Dunaj, jeho střelu ovšem zlikvidoval golman hostů a pak i D. Trmal, který byl na rohu malého vápna s míčem u nohy a odkrytou bránou, ale trefil pouze tyč. Snaha domácích se zúročila až v 79. minutě, kdy z velkého vápna skóroval svou přesnou střelou k tyči Rostislav Gorný a nedal brankaři Michalovi šanci a vyrovnal na 1:1. Novosedly si také vytvořili šance, kdy Kubo hlavičkoval nad bránu a poté šli tři na jednoho, bohužel Voldřich se zalekl odpovědnosti a zbrkle přihrál Radkovi Kubovi na paty. O konečné vítězství se postaral až Lukáš Hešík v 90. Jeho zahraný přímý kop byl úspěšný a míč doputoval do sítě hostůminutě. Novosedly ještě mohli z rychlého rozehrání ohrozit branku domácích, kdy byl faulován Jecha, ale rozhodčí místo odpískání trestného kopu ukončil zápas. To vzbudilo vlnu emocí a faulovaný hráč Jecha dostal červenou kartu. Suchdol tedy na poslední chvíli odešla z utkání vítězně. Novosedly tato prohra stáhla až na předposlední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Začátek zápasu jsme nechytili úplně podle našich představ a nechali si dát rychlou branku. Největší plus je, že jsme nepolevili a myslím, že hlavně za druhý poločas, si odnášíme tři body oprávněně.

SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Po třech prohraných zápasech jsme konečně chtěli uspět s mužstvem se stejným bodovým ziskem. A vyšlo to hned v 15. minutě, kdy si na rohový kop Poborského naběhl na zadní tyč Hladílek a vedli jsme 1:0. O několik minut později znovu po rohovém kopu Šafránka domácí obrana včele s brankářem zaspala a míč těsně minul zadní tyč brány. Hra byla vyrovnaná a my šli do druhého poločasu se slibným náskokem. Do druhé půle přeci jenom domácí začali aktivněji a hlavně trio Hešík, Dunaj a Gorný nám začalo motat hlavu. My jsme se bránili s vypětím všech sil, ale brzy nám došel dech. Asi deset minut před koncem si Gorný - nejlepší hráč na hřišti - narazil na půli míč, obešel asi čtyři naše hráče a přesnou střelou k tyči nedal našemu brankaři šanci a vyrovnal na 1:1. My jsme si také vytvořili šance, kdy Kubo hlavičkoval nad bránu a poté jsme šli tři na jednoho. Bohužel Voldřich se zalekl odpovědnosti a zbrkle přihrál Radkovi Kubo na paty. Když už to vypadalo na remízu, tak rozhodčí po souboji kdy jsme museli našeho hráče odnést ze hřiště a musel střídat ,odpískal trestný kop proti nám. K míči se postavil Hešík a hezkou technickou střelou do horního rohu nám sebral všechny body. My jsme ještě z rychlého rozehrání mohli ohrozit branku domácích, kdy byl faulován Jecha, ale rozhodčí místo odpískání trestného kopu ukončil zápas.To vzbudilo emoce a faulovaný hráč Jecha dostal červenou kartu. V závěru jsme ztratili vítězství a jednoho z našich nejlepších hráčů. Musíme zvednout hlavy a příští zápas se o vítězství více poprat.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Picka Pavel - TRMAL Karel (N), NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Picka Pavel: 3
Hrací plocha: 6
Zázemí: 6
Výkon domácích - Sokol Suchdol nad Lužnicí B: 6
Výkon hostů - SK Novosedly n. Než: 5
Hráč utkání - domácí: Rostislav Gorný
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Dunaj - 6, Lukáš Hešík - 6, Rostislav Gorný - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Karel Michal - 5, Miroslav Čuta - 5, Petr Jecha - 5, Lukáš Voldřich - 5, Martin Hladílek - 5, Radek Kubo - 5, Tomáš Nohava - 5, Roman Poborský - 5, Pavel Kreim - 5, Pavel Šafránek - 5, Jan Kypta - 5,
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

19. 4. 2018 18:07
Novosedly jsou velmi těžký soupeř,ale Suchdol by na svém domácím hrišti měl vyhrát
19. 4. 2018 17:14
Záleží,kdy bude hrát suchdolské "ačko" Novosedly jsou pro každého těžký oříšek,ale myslím si,že by domácí mohli vyhrát

Tip experta: výhra domácích

Novosedly jsou nepříjemný soupeř a záleží kolik jich odcestuje do Suchdola a zároveň kolik pendlů z áčka doplní domácí, ale i přesto tyto věci, domácí vyhrají těsným výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Suchdol si doma poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

17. 4. 2018 09:12
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec
výhra domácích
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích