2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Buk skolil Staré Hobzí a je třetí


Branky


27

Fotbalisté Buku potvrdili slušný nástup do jarní části Okresního přeboru a v domácím prostředí bez problémů přehráli Staré Hobzí 2:0. O góly vítězů se v překrásném odpoledni postarali Jakub a Petr Jarošovi. Zásluhou vítězství se dostali domácí v tabulce na třetí místo a jsou tak příjemným překvapením soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


AC Buk
Luboš Jasanský: V prvním jarním domácím utkání viděli fanoušci bojovný a ne příliš atraktivní fotbal hosté se snažili dlouhými nákopy zakládat útoky, ale většina pokusů končila na hlavách našich stoperů. Je třeba říct ze Hobzí nedalo žádný metr hřiště zadarmo, až po nenápadné akci po levé straně zatáhl míč Jakub Jaroš, pak kličkou do středu pole se uvolnil a vstřelil krásný gol na zadní tyč (ala Christiano Ronaldo) pak se hra domácích trošku uklidnila a za stavu 1:0 se šlo do šaten. Druhý poločas začal stejně jako ten první spoustu soubojů na obou stranách a řada nepřesností obou týmů. Druhý gol domácích přišel po centru z pravé strany kterým Patrik Lexa našel hlavu Petra Jaroše. Tím gólem hosté ubrali na aktivitě a domácí v poklidu dohráli zápas. Nejlepší hráči utkání Jakub Jaroš a Marek Šenkýř a velké dík patří opět skvělým fanouškům!

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil (hráč): Buk byl od prvních minut lepší, přesnější. Jejich standardky byla samotná autová vhazování, neskutečná vzdálenost. My byli nepříliš koncentrovaní, všude pozdě a nedokázali jsme reagovat. Přesto jsme první šanci měli my, neproměnili jsme ji. Domácí v první půli dali jeden gol a břevno, možná mi přišlo, že jsme byli více na míči, ale nedokázali jsme z toho nic vytěžit. V druhé půli to bylo mezi vápny, domácí pak přidali gol a bylo po zápase, téměř nic jsme nedokázali vymyslet. Zasloužená výhra domácích. Co mi trochu vadí, je styl hry Buku, velmi tvrdý až na hranici únosnosti, někteří borci si to popletli s hokejem - není tělo jako tělo....to však nic neubírá na opravdu zasloužených bodech domácích. Na tomto výkonu se nedá stavět, musíme se zlepšit, jinak to dobře nedopadne.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , P. Jon [-] , O. Schmirler [-] - J. Kocourek [-] , O. Jasanský [-] - L. Moták [-] (57. F. Opička [-] ) , P. Jaroš [-] (73. J. Koranda [-] ) - L. Moravec [-] (63. P. Lexa [-] ) , M. Šenkýř [-] , J. Jaroš [-] (46. L. Vondráček [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - O. Dokulil [-] , V. Zejda [-] , Z. Fišer [-] , P. Zejda [-] , M. Habr [-] (27. R. Přikryl [-] ) , P. Distl [-] - M. Distel [-] , A. Veverka [-] (73. Z. Bican [-] ) - O. Lička [-] (89. F. Štibich [-] ) , B. Brůžek [-] (79. R. Brůžek [-] )

ŽK: 57. O. Schmirler , 78. P. Jon - 68. P. Distl , 80. Z. Fišer .
Hráči zápasu: M. Šenkýř , J. Jaroš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Ondřej Dokulil
Tip experta: remíza

Vzpomínám si, jak první kolo tipovalo 27 tipérů výhru Peče, jeden remízu a žádný naši výhru, takže stát se může cokoliv. Buk je nováček soutěže, je na pěkném umístění, my hrajeme o hodně. Bude to zajímavý zápas, co jsem viděl Buk, tak zřejmě i silový, třeba uhrajeme remízu, určitě však jedeme jako outsideři.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Buk si doma poradí.

Tip: výhra domácích