Velenice se díky zaváhání Studené dostaly do čela přeboru


Branky


47. P. Arvaj
25

Fotbalisté Českých Velenic se v šestnáctém kole mohli opět radovat ze zisku tří bodů, když v domácím prostředí přetlačili po tuhém boji Novosedly. Jedinou přesnou trefu v zápase obstaral z blízkosti českovelenický Pavel Arvaj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Před utkáním s Novosedly domácí věděli, že když vyhrají, tak se dostanou do čela soutěže a to jim asi trochu svazovalo nohy. Bohužel se před utkáním potvrdila slova hostujícího trenéra z minulého týdne, kdy bylo šest hráčů na střídání, že budou rádi, když jich bude příští zápas jedenáct. Tak novosedelští museli trochu improvizovat se sestavou. Hrál se fotbal nevalné úrovně a za zmínku v prvním poločase stojí snad pouze velenická velká šance, kdy Samec nádherně uvolnil Kotrbu, který šel sám na hostujícího brankáře Michala, ale ve finále si míč nešťastně ukopl. Hosté měli dvě střelecké příležitosti, kdy Poborský po nedorozumnění Velenic v rozehrávce střílel těsně vedle a střelu Šmída směřující do brány zablokoval velenický obránce. Soupeř prostě přijel s tím, že se důsledně soustředil na obranu a dopředu se toho moc nesnažil vymyslet, takže si diváci museli na nějakou tu branku počkat do druhé poloviny.

Arvaj jedinou trefou posunul svůj tým do čela

Na začátku druhé půle si Samec několikrát vyměnil míč s Pavlem Arvajem, který pohlednou akci zakončil rozhodující brankou. Potom přišlo opět hluchých dvacet minut. Šance si domácí vytvořili až v posledních deseti minutách, kdy už soupeř odešel fyzicky. Největší promarnil Mikudim, který šel sám na bránu, ale při pokusu obstřelit brankáře trefil pouze břevno. Jsou to povinné tři body, ale fotbal to pohledný nebyl. Soupeř si žádnou zásadní příležitost nevytvořil a tak byla těsná výhra spravedlivá. Domácí byli fotbalovější, měli v poli několik šikovných rychlonohých mladíků, které dirigoval s přehledem hrající Dvořák. Hosté si chvílí před koncem, kdy soupeř prostřídal několik hráčů, vytvořili platonický tlak, ale to bylo z jejich strany vše.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Před utkáním s Novosedly jsme věděli, že když vyhrajeme, tak se dostaneme do čela soutěže a to nám asi svazovalo nohy. Hrál se fotbal nevalné úrovně a za zmínku v prvním poločase stojí snad pouze naše velká šance, kdy Samec nádherně uvolnil Kotrbu, který šel sám na hostujícího brankáře, ale ve finále si míč nešťastně ukopl. Soupeř přijel s tím, že se důsledně soustředil na obranu a dopředu se toho moc nesnažil vymyslet. Na začátku druhé půle si Samec několikrát vyměnil míč s Arvajem, který pohlednou akci zakončil rozhodující brankou. Potom přišlo opět hluchých dvacet minut. Šance jsme si vytvořili až v posledních deseti minutách, kdy už soupeř odešel fyzicky. Největší promarnil Mikudim, který šel sám na bránu, ale při pokusu obstřelit brankáře trefil pouze břevno. Jsou to povinné tři body, ale fotbal to pohledný nebyl. Soupeř si žádnou zásadní příležitost nevytvořil a tak byla těsná výhra spravedlivá.

SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Bohužel se před utkáním potvrdila slova trenéra z minulého týdne-kdy bylo 6 hráčů na střídání, že budeme rádi, když nás bude příští zápas 11. Tak jsme museli trochu improvizovat se sestavou. Naše uspávací taktika nám vydržela do 47. minuty, kdy jsme po nedohraném souboji u postranní čáry inkasovali jediný gol zápasu. V prvním poločase jsme měli dvě střelecké příležitosti, kdy Poborský po nedorozumnění Velenic v rozehrávce střílel těsně vedle a střelu Šmída směřující do brány zablokoval velenický obránce. Soupeř v první půli několikrát nebezpečně vystřelil, ale do vážnější příležitosti jsme ho po celý zápas nepustili. Je třeba uznat že soupeř byl fotbalovější,měl v poli několik šikovných rychlonohých mladíků, které dirigoval s přehledem hrající Dvořák. Fotbal to moc pohledný nebyl. My jsme si chvílí před koncem, kdy soupeř prostřídal několik hráčů, vytvořili platonický tlak, ale to bylo z naší strany vše. Chybí nám více si věřit v situacích jeden na jednoho.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BARTYZAL Vlastimil, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - CHLAŇ Jaromír: 8
Občerstvení - nápoje: 7
Hrací plocha: 5
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Lokomotiva České Velenice: 5
Výkon hostů - SK Novosedly n. Než: 5
Hodnocení hráčů - domácí: František Dvořák - 6, Roman Mikudim - 6, Pavel Arvaj - 6,
Hodnocení hráčů - hosté: Karel Michal - 5, Miroslav Čuta - 5, Petr Jecha - 5, Lukáš Voldřich - 5, Pavel Zeman - 4, Daniel Kroupa - 5, Daniel Šmíd - 4, Tomáš Nohava - 4, Roman Poborský - 5, Pavel Kreim - 5, Pavel Šafránek - 5, Jan Kypta - 5,
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fotograf, Zpravodaj, Fanoušek - SK Popelín 1932 | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích