FOTO: Peč doma udolala Buk


Branky


19. R. Ďurač (p.) , 41. J. Novák - 66. J. Kocourek
25

Po debaklu s Hobzím minulý týden si domácí napravili reputaci před svými fanoušky. Domácí otevřeli skóre jako první díky proměněné penaltě, druhý zásah zaznamenali těsně před poločasem. Buk ve druhé půli ještě stačil snížit, ale na srovnání mu už nezbyl čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil šťastněji pro domácí

Druhý domácí zápas pečtí odehráli proti sympatickému klubu z Buku. Do utkání na stále ještě nekvalitním terénu přesto vstoupili s cílem pokusit se o kombinační fotbal a v žádném případě se neuchýlit k nefotbalovému stylu, kterým se prezentovali proti Hobzí. Naštěstí proti ně v sobotu stál soupeř, který také chtěl hrát fotbal, takže to bavilo je a určitě si na své přišel i početný dav fanoušků. Od začátku utkání domácí byli aktivní a postupně si dokázali vypracovat i gólové šance. Jen Jirka Novák měl v první půli čtyři gólovky. Dvakrát ho uvolnil jeho bratr, ale ani jednou se tváří v tvář gólmanovi nedokázal prosadit. Naštěstí pro něj i Peč z dalších dvou jeho šancí padla branka. Nejprve byl faulován ve vápně a následnou penaltu proměnil Ruda Ďurač a čtvrtou svojí šanci proměnil chladnokrevně Jiří Novák, když samostatný únik vyřešil kličkou brankářovi a zvyšoval na 2:0 do prázdné branky. Do konce poločasu se na každé straně udály situace, které hodně zaváněli penaltou, ale žádné jinou branku nepřinesly.

Hosté kousali, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Druhý poločas opět začala Peč velice dobře a vypracovala si řadu šancí na možná rozhodující gól na 3:0. Bohužel gól nepřišel a opět zafungovalo dobře známé pravidlo: nedáš dostaneš. Inkasovali navíc hodně nešťastně. Po centru Jasanského se k míči dostal Jiří Kocourek, který uklidil míč do brány. A mohlo být ještě hůře. Samostatný únik hostujícího útočníka naštěstí fantastickým zákrokek Michal Hlaváček lapil a udržel šanci na tři body. Posledních dvacet minut na hřišti totiž byl jeden mančaft a to Buk. Naštěstí, v tomto zápase, soustředěná obrana fungovala skvěle a i přes drtivý tlak si hosté větší příležitost nevypracovali.

Zdroj: Facebook FC Peč



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (trenér): Jsem rád, že jsme se neuchýlili ke stejné holomajzně jako minulý týden. Výhodou bylo, že proti nám hrál fotbalový tým a nemohlo se stát, že bychom se přizpůsobili antifotbalu jako tomu bylo proti Hobzí. I na hodně nekvalitním hřišti byl k vidění zápas vysoké kvality. Všechny kluky musím pochválit za úvodních 70 minut.

AC Buk
Luboš Jasanský (trenér): Věděli jsme, že nás bude čekat těžký zápas. Měli jsme jim co vracet po podzimu, ale bohužel se to nepovedlo a naopak asi nejhorší náš zápas v soutěži. Hru hodně ovlivnilo větrné počasí a terén takže diváci neviděli moc pěkný fotbal. Domácí šli do vedení po penaltě, když fauloval náš kapitán Ondřej Schmirler. Následně na to měla byt odpískána jasná penalty na druhé straně ale rozhodčí byl v klidu. Před koncem poločasu po několika chybách běžel Novák sám na bránu a v pohodě zakončil. Druhý poločas jsme občas soupeře tlačili, ale akce troskotali na našich přihrávkách. Po centru Jasanského se k míči dostal Jiří Kocourek, který uklidil míč do brány, ale na další gol už jsme se nezmohli a domácí zaslouženě vyhráli. Náš výkon nebyl hoden tří bodů. Nejlepší hráč z naší strany asi jen skvělí diváci, kteří nás přijeli podpořit.



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] - T. Doležal [-] , J. Zamazal [-] - L. Musil [-] (77. M. Hlaváček [-] ) , R. Ďurač [-] , J. Novák [-] , M. Hlaváček [-] , L. Popjak [-] - Z. Kašpárek [-] (66. M. Trojan [-] ) , J. Novák [-] - D. Lovětínský [-]

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , P. Jon [-] , O. Schmirler [-] - P. Smrž [-] , J. Kocourek [-] , L. Vondráček [-] , O. Jasanský [-] - P. Jaroš [-] (60. L. Moták [-] ) , P. Lexa [-] - F. Opička [-] (60. J. Koranda [-] )

Hráči zápasu: M. Hlaváček , J. Novák .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - MACHÁČEK David, MAŇHAL ING. Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - MACHÁČEK Patrik: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Hrací plocha: 5
Zázemí: 8
Výkon domácích - FC Peč: 8
Výkon hostů - AC Buk: 7
Hráč utkání - domácí: Michal Hlaváček
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Fotograf, Zpravodaj, Fanoušek - SK Popelín 1932 | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Peč neměla dobrý vstup do jara, a tak si myslím, že Buk vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů