Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená v Suchdole pouze remizovala


0

Dělbou bodů skončilo utkání prvního jarního kola mezi Suchdolem a Studenou. Studenští fotbalisté dobře zápas rozehráli a vedli 2:0 do přestávky. Ve druhém dějství se domácí vzchopili a zápas tak tentokrát vítěze nepoznal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli o dvě branky

Bez marodů Mitase, Lindourka, Peleje a Reidla vyrazili studenští k prvnímu mistrovskému zápasu jarní sezóny posíleni o Ondřeje Doležela. Při pohledu na sestavu Suchdola před zápasem bylo jasné, že je čeká hodně těžký zápas. Od začátku ale domácí, kteří byli vydatně posíleni borci z A týmu dostávali pod tlak. V 6. minutě Dvořák rychle rozehrál přímý kop, svou příhrávkou vyslal do úniku Doležala a ten se z jedné trefil přesně, bohužel se mával ofsajd. Dobrý vstup do zápasu jsme korunovali vedoucí brankou v 11. minutě, středem se vydal Josef Šimánek, jeho přihrávka do křídla byla sražena zpět k němu, sám před brankářem si už věděl rady - 0:1. Za dalších pět minut to bylo už 0:2, kdy po spolupráci Šáry s Dvořákem druhý jmenovaný poslal pěknou přihrávku za obranu, kterou zužitkoval Ondřej Doležal - 0:2. Hned minutu po gólů mohlo být sníženo, ale velkou šanci domácích zlikvidoval krásným zákrokem Duchoň. Do konce poločasu už měli šance jen hosté a nakonec se ukázalo, že jejich neproměňování je stálo vítězství. V útoku velmi dobře fungovala spolupráce Doležala s Dvořákem a díky tomu si vypracovali do konce poločasu ještě tři 100% šance, bohužel Dvořák ani jednu neproměnil. 

Domácí dokázali zápas alespoň zremizovat

V přestávce po první půli si studenští zdůrazňovali, že domácí hrajou velmi dobře a že rozhodně není hotovo. Bohužel již v 51. minutě dostali gól po krásné průnikové přihrávce od hráče A týmu Radka Arenbergera - 1:2. Domácí přidali na důrazu, nadále byli velmi silní na balónu, hosté se přestali zůčastňovat osobních soubojů, proto ani nezískávali odražené balóny a domácí začali být lepší. V 54. minutě předvedl zkrat domácí Štěpánek, který po kung-fu zákroku bez míče měl být jednoznačně vyloučen, rozhodčí se slitoval a tasil jen žlutou kartu. Velké šance nepřicházely ani na jedné straně, což se pokusil změnit Šára, balón si navedl do středu a levou nohou krásně vystřelil z 25ti metrů, domácí golman předvedl krásný a velmi důležitý zákrok. V 71. minutě se po lehkovážnosti Přibyla dostal do úniku Lukáš Štěpánek a bohužel propálil i golmana Duchoně - 2:2. Postupem času se hosté začali zvedat a snažili se opět získat vedení na svou stranu. Po nesmyslném oplácení od Krejčího, který zaslouženě viděl červenou kartu do konce zápasu měli velmi zajímavé závary před domácí brankou, bohužel míč do brány již nedostali. Velmi kvalitní a důrazný zápas, který jasně převyšoval kvalitu okresního přeboru, tedy skončil remízou 2:2. Zápas velmi dobře odpískal sudí Boček.

Autor: Petr Adamec



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Zápas se odehrál s velkým nasazením a bojovností obou týmů. Je škoda dvou rychlých gólů od Studené ze začátku prvního poločasu a opět našich neproměněných šancí. Ke konci zápasu jsme bohužel po vyloučení našeho hráče svou hru museli tomu přizpůsobit. Nakonec jsme rádi za uhrání alespoň jednoho velmi cenného bodu.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Velmi kvalitní zápas, v kterém jsme asi ztratili dva body, protože po velmi dobrém výkonu v první půli jsme měli vést 4:0. Minimálně, šance jsme měli obrovské. Ve druhém poločasu jsme bohužel velmi brzy dostali gól na 1:2 a najednou na dlouhých 30 minut vypadli absolutně z role. Je třeba ovšem říci, že domácí se na nás nachystali, řadně posílili o hráče z A týmu a hráli velmi dobře. Kdyby domácí hráli v takovéto sestavě celou sezónu byli by tak do třetího místa v tabulce. Myslím, že se záchranou problémy mít nebudou. My musíme stavět na výkonu z první půle, kdy jsme velmi silného soupeře jasně přehráli. Pokud příští týden porazíme nebezpečné Halámky na kunžateckém pažitu, bude mi asi tento bod dávat smysl.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , T. Kamiš [-] , L. Štěpánek [-] (90. P. Gladics [-] ) , R. Arenberger [-] , L. Kuchyňka [-] (27. M. Čáp [-] ) , M. Havelka [-] , M. Dunaj [-] , R. Polák [-] (65. T. Potěšil [-] ) , P. Krejčí [-] , M. Matějček [-]

FK Studená
K. Duchoň [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , M. Šimánek [-] , L. Makovička [-] - J. Šára [-] , J. Šimánek [-] , M. Bartoň [-] , T. Přibyl [-] (75. P. Maška [-] ) - O. Doležal [-] (90. R. Popelínský [-] ) , L. Dvořák [-] -

ŽK: 29. M. Matějček , 38. P. Krejčí , 54. L. Štěpánek - 83. P. Maška . ČK: 83. P. Krejčí .
Hráči zápasu: M. Matějček , R. Arenberger - J. Šára .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: BOČEK Petr - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.