3:4
(2:2)
10. J. Feytl
18. P. Ferdan (vl.)
57. V. Mol
75. Z. Březina
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kunžak doma nestačil na Číměř


Branky


30. O. Vlásek , 45. O. Vlásek , 69. P. Ferdan (p.) - 10. J. Feytl , 18. P. Ferdan (vl.) , 57. V. Mol , 75. Z. Březina
0

Mírným favoritem utkání byla jistě bystřická rezerva, ale domácí fotbalisté nechtěli dát body zadarmo. Výsledek byl po celý zápas jako na houpačce, ale nakonec se šťastnějším koncem pro hostující mužstvo, které si odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Na vcelku vyhovujícím terénu, který nabídlo hřiště v Kunžaku, domácí tým nezačal vůbec dobře. Už v 10. minutě po samostatném úniku vstřelil gól Jiří Feytl a po dalších osmi minutách Kunžak inkasoval znovu, když při přízemním centru si Ferdan srazil skluzem míč do vlastní sítě. Následně se hra Kunžaku zklidnila a domácí dostali hosty pod tlak. Ke konci poločasu úřadovala dvojice Sulimenko a Vlásek. Nejdříve Sulimenko centroval z pravé strany a přesně našel hlavu Ondřeje Vláska a Kunžak snížil na 2:1 a na konci poločasu napodobil Sulimenko samostatný průnik Feytla, ale ve vápně posunul Ondřeji Vláskovi, který se znovu nemýlil a tak poločas skončil remízou. 

Číměř byla nakonec šťastnějším týmem

Ve druhém poločase jako první inkasoval opět domácí tým, po útoku z Číměřské pravé strany dal gól Václav Mol. Kunžaku se podařilo srovnat skóre po penaltě, kterou zařídil Winkler a proměnil Pavel Ferdan, ale vedení vydrželo pouze do 75. minuty, kdy hostující poslal znovu do vedení Zdeněk Březina. Kunžaku se i přes velké šance nepodařilo skórovat, naopak mohl v nastaveném čase dostat gól, po chybě uprostřed hřiště zachraňoval brankář Janák faulem a kopala se penalta, kterou ovšem výborně domácí brankář chytil a to bylo poslední, co se v zápase stalo. Bystřické béčko si tak z Kunžaku odvezlo všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Radek Hrůza (hráč): Až na začátek zápasu, který jsme vyloženě prospali, jsme nepodali vůbec špatný výkon. Hrál se z obou stran docela hezký fotbal, kdy ani jeden tým nijak zbytečně nenakopával a hrálo se po zemi. Po zápase jsme ale byli zklamaní, protože jsme byli lepším týmem a sahali po bodech, ale nakonec z toho není ani jeden, nicméně teď už se musíme soustředit na derby se Strmilovem.




Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - K. Winkler [-] , P. Hynek [-] , P. Ferdan [-] , K. Vopravil [-] - D. Karpíšek [-] (54. F. Koranda [-] ) , R. Hrůza [-] , Y. Sulimenko [-] , J. Eichler [-] (46. Š. Peterka [-] ) - O. Vlásek [-] , J. Brtník [-] -

Číměř
L. Rešl [-] - J. Feytl [-] (46. T. Láf [-] ) , M. Veith [-] , K. Mihulka [-] , V. Mol [-] , J. Kalvas [-] , J. Drábik [-] (69. J. Záhorka [-] ) , Z. Beneš [-] , P. Nižník [-] , P. Hynek [-] , F. Náprava [-] (54. Z. Březina [-] )

ŽK: 61. P. Nižník , 79. P. Hynek , 90. V. Mol .
Hráči zápasu: P. Ferdan , O. Vlásek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - KOŘÍNEK Luboš, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.