Stará Hlína odváží všechny body z Novosedel


Branky


5

Duel dvou tradičních soupeřů okresního přeboru přinesl vyrovnaný souboj z kterého nakonec odešli hosté šťastnější. Hattrickem se blýsk starohlínský záložník Radek Chmátal. Domácí Novosedly si tak na první jarní body budou muset počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

V sobotu starohlínští zavítali k prvnímu jarnímu utkání do nedalekých Novosedel. První poločas se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, bez nějakých výrazných brankových příležitostí. Domácí, kteří se spoléhali především na dlouhé nakopávané míče, ve 39. minutě po dlouhém autu domácích se míč před bránou odrazil na velké vápno k Pavlu Šafránkovi a ten z voleje napálil míč za záda gólmana Rychlého. Stará Hlína už nedokázala v prvním poločase odpovědět a tak šli Novosedly o přestávce do kabin s jednobrankovým vedením. 

One-man-show Radka Chmátala

Do druhého dějství vstoupili o trošku lépe domácí, kteří měli o něco častěji míč na svých kopačkách. Byla to však Stará Hlína, která mohla po chybě domácí obrany skórovat, ale Šimkovský branku přestřelil. V 50. minutě po dalším dlouhém autu střílel Pražák z voleje nad bránu. V 53. minutě ze strany postupoval volný Šauer, ale jeho střelu domácí golman vyrazil. V 55. minutě po centru Fryše hosté odkopli míč k Pražákovi a jeho střelu Rychlý vyrazil. V 57. minutě opět po centru Fryše střílel zcela volný Hladílek na malém vápně mimo tyče. V 60. minutě po zaváhání Visčura překopl Šimkovský ve velké šanci bránu. V 63. minutě napřáhl z 30 metrů domácí kapitán Poborský a dělovkou trefil břevno. Dobíhající Petr Fryš s přehledem navýšil skóre na 2:0 pro domácí. Po této brance padla na hosty ze Staré Hlíny deka a Novosedly byli lepším týmem. Výsledkem byly dvě velké šance, které domácí neproměnili. V 67. minutě Kyptovu patičku směřující do prázdné branky vykopli hostující obránci. V 68. minutě Kroupova povedená střela byla sražena hlínským obráncem vedle tyče. Stará Hlína se dokázala oklepat. V 72. minutě dostal Radek Chmátal krásnou průnikovou přihrávku od Hadače a svůj nájezd proměnil v kontaktní branku. Tento gól hostující celek doslova nakopl. Stará Hlína ovládla střed pole a zcela na hřišti dominovala. V 85. minutě přišla pro hostující celek odměna v podobě vyrovnávajícího gólu. Po závaru před brankou se dostal do zakončení Kopet, jehož střela se odrazila k Radku Chmátalovi, který z blízka skóroval. Hosté se i po vyrovnání hnali dopředu a svého soupeře mačkali. V 89. minutě dokonala Stará Hlína obrat. M. Šauer šikovně prostrčil míč do vápna na volného Radka Chmátala, který třetí brankou v zápase zkompletoval hattrick. Domácí už nestačili na průběh zareagovat a tak si Stará Hlína po zdrcujícím finiši odvezla z Novosedel všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (předseda klubu): První poločas byl vcelku vyrovnaný s mírnou převahou na naší straně. Začátek druhé půlky byl v naší režii. Z mnoha naší jsme vytěžili druhý gol a hned minutu po něm nám hosté vykopli míč směřující do prázdné branky. Hosty nakopl kontaktní gol a posledních 15 minut byli jasně lepší. Škoda závěru utkání, kde jsme ztratili dobře rozehraný zápas. Názorná ukázka jak prohrát téměř vyhraný zápas. Kluky chci pochválit za výkon do 70. minuty, příště musíme ale hrát až do konce.

FK Stará Hlína
Jan Hrubý: Zápas se pro nás nevyvíjel dobře a prohrávali jsme už o dvě branky. Hráči však nic nezabalili a dokázali skóre otočit, za což si zaslouží absolutorium. Posledních dvacetpět minut bylo z naší strany velmi dobrých.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - CHLAŇ Jaromír, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - MAŇHAL ING. Jan: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 4
Zázemí: 7
Výkon domácích - SK Novosedly n. Než: 7
Výkon hostů - FK Stará Hlína: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Karel Michal - 4, Miroslav Čuta - 5, Petr Jecha - 6, Lukáš Voldřich - 4, Martin Hladílek - 4, Daniel Kroupa - 4, Tomáš Nohava - 4, Roman Poborský - 5, Petr Fryš - 6, Tomáš Pražák - 5, Zdeněk Mládek - 4, Pavel Kreim - 5, Pavel Šafránek - 6, Martin Visčur - 4, Jan Kypta - 3,
2. 4. 2018 23:57
Tak hodnotit někoho za odehrané 2 minutky opravdu nebudu a tak byl i myšlený můj předchozí komentář.
2. 4. 2018 22:25
vždyť ho můžeš ohodnotit třeba 10 když si myslíš že jeho výkon tomu odpovídal
2. 4. 2018 20:22
Nesouhlasím s hodnocením pana D.Šmída,za ty 2,3minutky odehrál rozhodně víc jak za dva body