0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 14:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Staré Hobzí překvapivě porazilo Peč


Branky


0

O velké překvapení se postaralo Staré Hobzí, které sehrálo první utkání jarní části v Peči, která na svém hřišti body jen tak nerozdává. O to větší překvapení bylo, když v zápase všechny čtyři branky vstřelili hosté a zaslouženě si odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostí bylo pouze varováním

Po celkem povedené zimní přípravě přišel zápas, který Peč vrátil zpátky na zem. Utkání až nápadně připomínalo podzimní střetnutí, kdy soupeři hrubými chybami věnovali komfortní dvoubrankový náskok, který se na těžkém terénu proti soupeři, který nechtěl hrát, nepodařilo smazat. Utkání navíc postrádalo fotbalovost a více než stovka diváků nemohla odcházet s pocitem, že by viděli atraktivní střetnutí. Oba mančafty se od začátku hledaly a k vidění byla řada nepřesností. První příležitost měl hobezský Ondra Dokulil, když z dobrých 30-ti metrů napálil tyč, poté se hrálo především o střed hřiště a nevypadalo to, že by jeden nebo druhý mančaft měl odcházet do kabin s dvoubrankovým vedením. Ovšem stalo se. Nejprve využil špatnou komunikaci hned trojice hráčů Vojtěch Zejda, který nedal Hlaváčkovi šanci a gól do šatny přidal Bohuslav Brůžek, který se štěstím procedil balón pod pečovským brankářem Hlaváčkem.

Hosté překvapivě vyloupili Peč

Nástup do druhé půle od Peče nebyl špatný. Domácí začali aktivně a chtěli se o výsledek ještě poprat, bohužel přišel šok. Z ojedinělé šance se podruhé trefil Bohuslav Brůžek, když Popjak nezachytil jeho náběh. Zbytek poločasu byl o dobývaní soustředěné obrany hostí. Nicméně početný obranný val se překonat nepovedlo a z brejku v samotném závěru inkasovali domácí ještě počtvrté, to se trefil Ondřej Lička. Hosté ze Starého Hobzí tak překvapivě, ale zcela zaslouženě odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Jsem zklamaný z našeho výkonu a stydím se za něj. Na druhou stranu věřím, že jsme si takovýhle zápas již vybrali a rozhodně to může být jenom lepší. Hráče jsem upozorňoval, aby se soustředili na každý míč, protože honit výsledek po zimě, na ještě nekvalitním hřišti proti týmu, který umí v deseti lidech bránit jako málokdo, je velmi složité. Bohužel jsme se dětinských chyb nevyvarovali a zcela zaslouženě prohráli. Ještě jednou bych se chtěl našim fanouškům za předvedený výkon omluvit.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil (hráč): V kabině jsme si řekli, co chceme hrát, respektive, čeho chceme v zápase dosáhnout - tři body. Hráli jsme jednoduchou hru, bez zbytečných komplikací, věděli jsme o síle hlavně útoku soupeře. Dá se však říct, že i dle jejich slov se k ničemu moc nedostali, nedařilo se jim a my jsme dobře bránili. Podařilo se nám dát dva goly v první půli a když soupeř v druhé půli opravdu zatlačil, přidali jsme třetí a potom i čtvrtý. Jsem rád, že jsme se chytili střelecky a vzadu bez obdrženého gólu. Bylo to derby, i s emocemi, které k němu patří. Je pravdou, že ani jeden tým nepředvedl nic moc výkon, ale tři body jsou naše a v současné chvíli jsou pro nás neskutečně cenné.



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] - T. Doležal [-] (70. Z. Kašpárek [-] ) , O. Hes [-] (61. J. Soldán [-] ) , M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] - J. Novák [-] , L. Popjak [-] , M. Trojan [-] , M. Hlaváček [-] - J. Novák [-] , M. Urbánek [-] (20. K. Daňhel [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - P. Distl [-] , M. Habr [-] , P. Zejda [-] , V. Zejda [-] , O. Dokulil [-] - A. Veverka [-] , D. Malášek [-] (87. R. Přikryl [-] ) , M. Distel [-] (40. H. Bican [-] ) - O. Lička [-] , B. Brůžek [-] (85. Z. Bican [-] )

ŽK: 15. M. Hlaváček , 60. J. Zamazal - 35. D. Malášek , 90. A. Veverka .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MELZOCH David - HAVLÍK Zdeněk, CHVÁLA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.