2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Starou Hlínou a Halámky skončil opět remízou


Branky


0

V předchozím duelu těchto soupeřů hraném o den dříve, se tentokrát vyměnilo místo zápasu a předehrávka jarního kola se tak odehrála ve Staré Hlíně. Nic to nezměnilo na faktu, že někteří hráči Halámek nastupovali se sebezapřením. Možná, že to měli domácí zafixované a hosty především v první půli hrubě podcenili. To se jim mohlo stát osudným nebýt zlepšeného výkonu ve druhé půli, kdy se nakonec oba soupeři před zimní přestávkou rozešli opět zaslouženou remízou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokonale zaskočili domácí

Stará Hlína věděla, že hosté z Halámek mají zdravotní problémy a již při jejich příjezdu kvitovali původně nízký počet hostujících hráčů. Ti nakonec přijeli s jedním náhradníkem a případně připraveným vedoucím mužstva zaskočit do hry. Domácí tato skutečnost zřejmě uspokojila a nastoupila s některými náhradníky, což hrubě podcenili. Hosté se totiž semkli a výborně bránili, ale nebáli se také směrem dopředu. Stará Hlína hrála po vápno, kde však její možnosti končili, hostující výpady byly smrtící a po jednom z nich poprvé zahrozil R. Duda, když ve 20. minutě osamocen trefil břevno domácí svatyně. Domácí se z toho nepoučili a proto také pykali,vkdyž po nahrávce T. Trska se poprvé prosadil ve 29. minutě halámský snajpr Ladislav Slavík a nedal šanci gólmanovi Rychlému - 0:1. Ten samý hráč si situaci zopakoval ve 44. minutě nyní po spolupráci s R. Dudou a navýšil golem do šatny skóre na 0:2. Byla to již jeho 13. branka v odehraných 12-ti zápasech. Domácí byli zcela konsternováni a odcházeli do kabin notně rozladěni.

Domácím musel stačit alespoň bod

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté a ve 49. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. To zahrával rohový kop L. Slavík a jeho bratr Michal přestřelil z malého vápna bránu. To již se domácí konečně probudili a postupně začali přebírat větší iniciativu ve hře a hosty přehrávat. Více stříleli, kombinovali a jejich centry do vápna byli čím dál víc nebezpečnější. Hosté odolávali z vypětím všech sil, bylo však otázkou času, kdy se Hlína prosadí. Nejprve také ona v 53. minutě orazítkovala břevno a pak se již poprvé radovala v 60. minutě po střele Davida Nováka - 1:2. Jeho rána by však šla hodně mimo, kdyby jí nešťastně netečoval stoper Kollmann a výrazně tak změnila směr. Záviš v brance hostí už nestačil reagovat. Tento kontaktní gól domácí ještě více nakopl a po velkém tlaku přišlo v 65. minutě brzké vyrovnání. To se nádherně opřel a položil do střely Mojmír Vonka a nechytatelně srovnal stav - 2:2. Očekávalo se i vedení domácích, protože hosté toho měli dost, ale stále odolávali sílícímu tlaku. Stará Hlína vysunula i svého gólmana Rychlého daleko za šestnáctku a hrála takové hokejové power play. Chtěla za každou cenu překlopit vítězství na svou stranu a zůstat tak v kontaktu s čelem přeboru. Zapomínala však na hrozící brejky Halámek a samozřejmě i jí docházeli síly. Ve snaze vstřelit vítězný gól sice stále více ohrožovala hostující branku množícími se rohy, trestnými kopy a střelami, ale také řadou nepřesností. To se jí opět mohlo nevyplatit, když nejprve v 78. minutě zmařil obrovskou příležitost T. Trsek, když pelášil sám na Rychlého, ten stačil nohama vykopnout jeho střelu. A konečně v 84. minutě z ostrého úhlu minul bránu mladíček Havel. V poslední pětiminutovce houstl prostor před Závišem, ale domácí se již neprosadili. Vzhledem k průběhu zápasu je tak remíza spravedlivá, přesto odjížděli více spokojení hosté. Závěrem je více než patrná skutečnost zasloužené zimní přestávky.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: První poločas všichni aktéři Staré Hlíny, ať už realizační tým sestavením sestavy, tak i samotní hráči na hřišti, těžce podcenili. Do druhého poločasu jsme přeskupili formace a neslo to hned ovoce. Hosty jsme zatlačili na jejich polovinu a vytvořili si místy drtivý tlak, který vyústil ve vyrovnání. Snažili jsme se vedení strhnout na svou stranu, ale soupeř odolal a odvezl si bod za remízu 2:2. Pro naše hráče už to byl 4. zápas v 7 dnech a bylo vidět, že chybí lehkost a šťáva.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Jak jsem avizoval v předchozím reportu ze včerejšího utkání ze stejným soupeřem, tak jsme měli opravdu z tohoto zápasu obavu, jestli nás bude alespoň 11. Jsme pokopaní z průběhu sezony a někteří naši hráči nastupovali s velkým sebezapřením. O to více smekám a obdivuji výkon především R. Adensama, který hrál s velkou bolestí a přesto skvěle. Dobře na tom nebyl ani M. Slavík ,dále mladíček Havel, který předvedl vynikající výkon a mohl bych pokračovat. Domácí jsme dokonale zaskočili v první půli, kdy nás opět nezklamal Láďa Slavík a zaslouží absolutorium za své branky v celém podzimu. A kdyby T. Trsek proměnil svou šanci mohli jsme zde i vyhrát. Chtěli bychom asi moc, domácí nás ve druhé půli mačkali jak citron. Myslím, že jsme si však bod za remízu zasloužili. Pokud zhodnotím průběh podzimu, tak jsme spokojeni. Chtěli jsme získat minimálně 15 bodů, které máme. Soutěž je však hodně vyrovnaná a nechceme usnout na vavřínech. Jaro bude těžké a své poslední slovo určitě neřekl ani poslední Chlum. Vzhledem k našim problémům se zraněními se chceme v přestávce poohlédnout po případných posilách pro odvety. Dnes nás čeká zasloužená a uvolněnější dokopná. Před jarem pak plánované zimní soustředění, tréninky a přátelské zápasy. Zimní turnaj EON právě ve Staré Hlíně letos neplánujeme, musíme se dát zdravotně do pořádku.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , P. Hadač [-] - M. Vonka [-] , D. Novák [-] , V. Hadač [-] (83. V. Marek [-] ) , R. Chmátal [-] - S. Kadlec [-] (46. P. Makovička [-] ) , J. Mašek [-] , M. Švanda [-] (40. P. Šauer [-] )

TJ Sokol Halámky/Hranice
D. Záviš [-] - P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - M. Slavík [-] , R. Adensam [-] - L. Slavík [-] - A. Havel [-] , M. Svoboda [-] (65. P. Kubák [-] ) , T. Trsek [-] , K. Juráň [-] , R. Duda [-]

ŽK: 20. M. Šauer , 37. M. Švanda , 81. R. Chmátal - 11. R. Duda , 20. M. Slavík , 37. A. Havel , 66. T. Trsek .
Hráči zápasu: L. Slavík , R. Adensam .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kříž Karel - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.