Kubo vystřelil Novosedlům tři body


Branky


54. R. Kubo
0

Novosedly nad Nežárkou zajížděli na půdu trápícího se Strmilova. Hosté byli mírným favoritem, ale věděli, že na půdě Jiskry je nic léhkého nečeká. Vyrovnaný zápas nakonec rozsekl v 54. minutě jedinou brankou novosedelský Radek Kubo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Na těžkém terénu začali lépe domácí. Už v 2. minutě po centru z poloviny hřiště střílel Nečeda hlavou vedle. V 10. minutě kopal přímý kop z velké dálky Poborský, golman Bláha ale s tímto pokusem neměl velké starosti. V 15. minutě nahrával Nečeda hlavou na svého spoluhráče a ten hlavičkoval do náruče golmana Michala. Minutu na to zahrávali strmilovští přímý kop, který šel jen těsně vedle tyče. Ve 39. minutě střílel z dálky Lehejček, jeho pokus vyplácl Michal na roh. Ve 42. minutě stříleli domácí z malého vápna vedle. Minutu před přestávkou zastavil Šmíd domácího hráče držením za dres, dostal žlutou kartu. Z přímého kopu Strmilov nic nevytěžil a diváci se tak v prvním poločase branky nedočkali.

Kubo svou brankou rozhodl zápas, strmilovští nedali penaltu

Hned ve 47. minutě po chybě Kroupy se dostal k míči Šuba a jeho pěkná křížná střela minula tyč branky hostů asi o půl metru. V 54. minutě padl jediný gól celého zápasu. Obránce Pražák se vydal na výlet, jeho střelu vyrazil Bláha pouze před sebe a dobíhající Radek Kubo skluzem dopravil míč do sítě. V 68. minutě kopali domácí roh a Michal vyrazil Nečedovu hlavičku na další roh. V 81. minutě střílel Dušák vedle. Tři minuty před koncem utkání  podnikli domácí rychlý útok, centr z pravé strany prošel přes celé malé vápno, kde Šmíd stáhl za dres Nečedu dostal druhou žlutou kartu, červenou a kopala se penalta. K té se postavil stoper Lehejček, ale jeho střela letěla nad bránu golmana Michala. V nervozním závěru se už nic vážného nestalo a Novosedly si tak odvezli trochu překvapivé, ale velmi cenné tři body.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): Do Strmilova jsme jeli bez 6 hráčů a jeden nám dorazil ještě v průběhu zápasu. Domácí měli územní převahu a nakopávanými balony hledali jejich nejlepšího hráče Nečedu. My jsme měli pouze pár ojedinělých brejků a spíše jsme se pozorně bránili. Deset minut po přestávce se nám z ojedinělé šance podařilo skórovat. Domácí se ještě více tlačili před naší branku, ale my jsme velice dobře bránili. Co se týká penalty, tak z lavičky to na faul nevypadalo, protože náš faulující hráč byl schovaný za strmilovským hráčem a tudíž jsme ho neviděli. Standa se k faulu přiznal, tudíž uznáváme, že penalta byla správně odpískaná. Poslední tři minuty byly dost hektické až nervozní, ale už jsme to nějak ustáli. Pro nás to jsou možná šťastné, ale velmi důležité tři body. I přesto, že jsme vyhráli, tak si myslím, že v tomto termínu by se už hrát nemělo, na čemž jsme se shodli i s domácími trenéry. My už jsme tak dokopaný, že příště by jsme mohli hrát tak maximálně 5+1. Všem děkuji za odmakaný zápas.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MELZOCH David - MACHÁČEK David, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.