Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 10:15

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B si doma zastřílely


Branky


12

Poslední Podhorácko prohrálo na půdě Přibyslavic B jasně 8:1 a své postavení v tabulce tak nevylepší

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro domácí

Do Přibyslavic přijeli v neděli dopoledne fotbalisté Podhorácka, aby vyzvali místní rezervu k souboji o tři body do tabulky. Ani jedno z mužstev nemělo v posledních utkáních oslnivou formu a podle posledních výsledků obou mužstev nebylo zrovna jednoduché odhadnout výsledek utkání. Domácím se však do obrany vrátili zranění Jiří Pojer s Petrem Vejmělkem a ve středu zálohy vůbec poprvé na jaře nastoupil Jakub Rambousek. Po čtyřech týdnech se navíc v sestavě objevil i střelec Tomáš Čermák, kterého v útoku poměrně netradičně doplnil Martin Čejka, jenž se většinu sezony věnoval spíše defenzivní činnosti. A toto útočné duo dokázalo prolomit prokletí přibyslavických útočníků, kteří za rezervu už 5 kol nedokázali vstřelit branku. Už po prvním poločase totiž svítilo na ukazateli skóre 3:0.

Domácí se rozstříleli i díky Čejkově hattricku

Domácí získali zpět ztracené sebevědomí a ve druhém poločase započal střelecký koncert Martina Čejky, který spoustu svých protihráčů znal z dřívějšího působení. V 65. minutě bylo skóre už 7:0 a i domácí borci si vybrali slabší chvíli, když jim nezafungovala ofsajdová past a Michal Hybner běžel sám na domácí svatyni a v zakončení se nemýlil. I nadále však měli více ze hry domácí hráči, kteří byli nebezpečnější až do samého konce zápasu a potvrdil to i Jaroslav Štveráček, který v 78. minutě navršil skóre na konečných 8:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Hráli jsme dobře a výsledek to jenom potvrzuje. Zlepšený výkon ale musíme potvrdit v dalších utkáních, což nebude vůbec jednoduché.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] (80. D. Vrbka [-] ) - P. Vejmělek [-] , M. Molák [-] , V. Carda [-] , J. Pojer [-] - L. Sekerka [-] (55. D. Ježek [-] ) , J. Rambousek [-] (65. R. Kučera [-] ) , T. Kuthan [-] (75. J. Škarvada [-] ) , P. Mícek [-] (30. J. Štveráček [-] ) - T. Čermák [-] , M. Čejka [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Hybner [-] , L. Ferdan [-] , M. Cakl [-] , M. Zikmund [-] , A. Sapík [-] , M. Táborský [-] , J. Roupec [-] (33. M. Lojda [-] ) , D. Hybner [-] , V. Trojan [-] (70. J. Klíma [-] ) , M. Řepa [-]

ŽK: 35. J. Roupec .
Hráči zápasu: M. Molák , M. Čejka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - NOVOTNÝ František, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Mezlík Miloš
Tip experta: výhra domácích

Přibyslavice určitě nechtějí ztratit body před vlastním publikem a výhru si pohlídají.

24. 5. 2018 11:10
Výhra domacich

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Přibyslavice určitě nechtějí ztratit body před vlastním publikem a výhru si pohlídají.

Tip: výhra domácích