1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B dokázaly s Myslibořicemi prohrát


Branky


12

V zápase dvou předních týmů uspěly Myslibořice po výhře nad  domácími Kouty B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli Dočekalem do vedení

Koutecká rezerva v rámci 16. kola doma přivítala Myslibořice. Souboj týmů z přední části tabulky sliboval pěkný fotbal, což se ve finále potvrdilo. V prvním poločase byly více aktivní Kouty a udávali tempo hry. Díky tomu si vytvořili řadu šancí, z nichž se jim podařilo jednu proměnit už ve 20. minutě. To Koutecký Aleš Dočekal svým dobrým presingem sebral míč Myslibořickému brankáři a skóroval do prázdné branky (1:0). Do konce poločasu se již skóre neměnilo.

Hosté dokázali zápas otočit

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji Myslibořice a již ve 49. minutě srovnal Lubomír Macháček (1:1). Po tomto gólu se hrálo převážně ve středu hřiště a oba týmy si vypracovaly řadu brejků. Ty nejvýraznější si v rozmezí pěti minut vypracoval Koutecký Jakub Nováček, ale všechny tři samostatné nájezdy zakončil jako přes kopírák nevalně. A tak v duchu „Nedáš - Dostaneš“ udeřily Myslibořice a v 72. minutě se nemýlil hostující David Šoustal (1:2). Kouty měly ještě několik šancí na vyrovnání, ale když žádnou nevyužily, skóre se do konce utkání nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent: Myslibořice jsou silný soupeř a vzájemnou bilanci s nimi nemáme dobrou, doma jsme však chtěli vyhrát. Úvod utkání byl v naší režii a šli jsem také do vedení. Ovšem pak jsme neproměnili řadu tutovek a soupeři nabídli vyrovnání. Pak už to bylo o tom, kdo dá gól, vyhraje a to se dříve povedlo hostům. Soupeři gratuluji a přeji štěstí v dalších zápasech.




Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , M. Myška [-] (46. J. Hrůza [-] ) , J. Nováček [-] (66. R. Veselý [-] ) , R. Komínek [-] , A. Dočekal [-] (81. M. Smejkal [-] ) , L. Paiskr [-] , S. Čech [-] (73. P. Dočekal [-] ) , T. Štveráček [-] , J. Růžička [-] , D. Navrkal [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] (87. T. Palát [-] ) , M. Čapoun [-] , J. Matoušek [-] - M. Pevný [-] (82. V. Čapoun [-] ) , S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , D. Šoustal [-] (90. J. Nováček [-] ) - M. Mezlík [-] (46. D. Kunčík [-] ) , L. Macháček [-]

ŽK: 90. M. Šoustal .
Hráči zápasu: A. Dočekal - D. Šoustal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOUKAL František (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: výhra hostů

Kouty bývají doma velmi silné ale i přesto doufám že vyhrajeme a odvezeme si všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Přibyslavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů