Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 18:00

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládly lépe Rapotice B


Branky


12

V zápase dvou rezervních týmů se v Rapoticích dočkali diváci deseti gólů a výhry domácího týmu nad Budišovem B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo sedm gólů

Důležité utkání z hlediska udržení soutěže začalo svižně z obou stran. Obě dvě mužstva od úvodu vsadila na aktivní hru dopředu. Domácí spoléhali na přízemní kombinaci a postupný útok. Hosté využívali rychlých křídelních hráčů k nebezpečným brejkům. Začátek zápasu přinesl několik slibných šancí na každé straně, ale šťastnější byli domácí. Radek Valsa se na středu hřiště dostal k míči a pohotovou střelou nedal brankáři Věžníkovi šanci. Hosty však branka nepoložila, naopak ještě zvýšili aktivitu a domácím způsobovali rychlými brejky velké problémy. Výsledkem bylo vyrovnání Doležala v 17. minutě. I Rapotice dokázaly na obdrženou branku rychle zareagovat. Opětovné vedení zajistil domácím přesným zakončením kapitán Strašák. Přestřelka ovšem pokračovala a ve 32. minutě hosté opět srovnali a měli několik slibných příležitostí aby skóre otočili. Ve 37. minutě se opět krásnou střelu zpoza vápna podruhé prosadil Radek Valsa, avšak hosté se ani tentokrát nevzdali, využili několika chyb domácí obrany a potřetí srovnali. Když už se zdálo, že do kabin se půjde za nerozhodnutého stavu,  tak přišla druhá branka Radima Strašáka, která se stala pro osud celého utkání klíčovou. 

Domácí si vysokou výhru pohlídali

Ve druhé půli se namlsaní diváci v Rapoticích dočkali dalších branek až v závěru. Do té doby se však hrálo, stejně jako v první půli, nahoru-. dolů, avšak tentokrát neměli zakončující hráči přesnou mušku a pokud už prostor mezi třemi tyčemi hráči trefili, tak zasáhli skvělým zákrokem brankáři. Hosté se snažili už od začátku druhé půle o opětovné srovnání, avšak jejich rychlým akcím zejména po pravé straně scházela přesnější finální fáze a větší klid v zakončení. Postupem času se stále více otevírala hostující obrana, čehož mohli domácí několikráte využít. Sílící tlak domácích vyvrcholil brankou Oščádala, který se ve vápně rychle zorientoval a i díky důrazu v souboji s obráncem se mu podařilo vstřelit gól na 5:3. Tato branka přišla v 85. minutě a v každém jiném utkání by téměř jistě znamenala, že si domácí již výhru pohlídají. To však v utkání s Budišovem neplatilo, hosté vrhli všechny síly do útoku. Hostující hráč postupoval téměř po rozehrávce sám na brankáře Ješinu, chvíli před zakončením byl ve vápně faulován a kopala se penalta. Ješinovi se téměř podařilo Jakubcovo nepříliš důrazné zakončení vyrazit, ale nakonec byl šťastnější hostující exekutor a bylo zaděláno na drama. Vabank hrající hosté si vytvořili ještě jednu příležitost k zakončení, ale hostující útočník si nedokázal tváří v tvář Ješinovi poradit a z následného brejku, střelou na zadní tyč, potvrdil důležité tři body Michal Dobeš. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Důležité utkání proti velice kvalitnímu soupeři jsme zvládli především díky produktivitě. Hráči zaslouží pochvalu, že i přes trojnásobné vyrovnání ani jednou nepustili soupeře do vedení. Z celkového pohledu byla dle mého názoru pro vývoj utkání nejdůležitější naše čtvrtá branka "do šatny". Ve druhé půli jsme měli dostatek šancí, abychom utkání rozhodli dříve. Hosté přesto mohli vyrovnat, ale tuto situaci v samém závěru jsme přežili a z brejku skórovali. Hosté předvedli vynikající výkon. Troufám si tvrdit, že to byl jeden z nejlepších soupeřů, kteří se letos na rapotickém hřišti představili.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - M. Laš [-] (46. M. Oščádal [-] ) , R. Strašák [-] , P. Matoušek [-] (46. M. Dvořáček [-] ) , R. Valsa [-] , P. Císař [-] , R. Zezula [-] , M. Dobeš [-] , D. Slaný [-] , J. Tesař [-] (46. A. Chatrný [-] ) , L. Man [-] (46. M. Němec [-] )

FC Budišov - Nárameč z.s. B
Š. Věžník [-] - R. Pavlatovský [-] , T. Jakubec [-] , J. Sedláček [-] , L. Jura [-] , M. Holubář [-] (81. J. Kazda [-] ) , L. Vala [-] , D. Čech [-] , M. Pavlíček [-] , D. Pavlíček [-] (71. P. Karas [-] ) , O. Doležal [-]

ŽK: 56. P. Císař - 71. J. Sedláček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KOLAŘÍK Aleš (N), MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Nárameč potřebuje nutně zvítězit a na půdě zachráněných Rapotic se jim to také podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích