1:1
(0:1)
43. M. Kárník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč veze z Kralic pouze bod


Branky


70. J. Kopeček - 43. M. Kárník (p.)
10

Fotbalisté Valče si v zápase na půdě posledních Kralic připsali jen jediný bod v boji o setrvání v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valeč se prosadila v závěru z penalty

Utkání posledních Kralic a sedmého týmu z Valče mělo jasného favorita. Hosté také jasně ovládli první poločas. Ve 13.min šli ve dvou proti domácímu golmanovi, ale do finální přihrávky se vložil včas se vrátivší domácí Polák a zabránil tak hostům skorovat. V 18.min další slibnou šanci hostí zmařil včasným vyběhnutím domácí brankař. Ten se vytáhl také ve 30.min při tečované střele, která mířila k pravé tyči. O minutu později pak domácím selhala celá obrana, hosté však nakonec nedokázali zakončit. Skóre se tak měnilo až ve 42.min, kdy z pokutového kopu po ruce domácích ve vlastním vápně hosté konečně rozvlnili síť v domácí bráně. Poločas tak skončil 0:1.

Domácí dokázali vyrovnat

 V prvních minutách druhé půle se domácí hodně pomalu dostávali do tempa, hosté ovšem nedokázali zamířit přesně. Domácí se však začali postupně dostávat do utkání a vypracovali si několik pološancí. V 52.min se pak pobavili všichni hráči i diváci, když muselo být utkání přerušeno kvůli spadlému dronu v blízkosti pokutového území hostí. V 63.min měli domácí po rohovém kopu dvě velké šance, ale nedokázali překonat hostujícího golmana. Po dalším rohovém kopu v 70.min již dokázali hlavičkou srovnat skore na 1:1. Do konce utkání se pak hrálo nahoru dolů a oba týmy si vypracovali několik náznaků šancí, branku však diváci již neviděli. Domácí tak opět remizovali a na jaře doma ještě nepoznali porážku.
 



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: V prvním poločase měli hosté jednoznačně navrch. V druhé půli jsme dokázali náš výkon zlepšit a srovnat jak herní projev tak i skóre. V závěru mohli oba týmy vstřelit vítěznou branku. Nestalo se a máme z domácího zápasu opět bod.

SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: První poločas jsme soupeře tlačili, ale jinak než z penalty gól asi nedáme. No a poslední půl hodinu se domácí zaslouženě dočkali vyrovnání a my můžeme být rádi za bod, domácí byli hladovější po gólech.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - A. Kabátek [-] , J. Introvič [-] (75. T. Chadim [-] ) , L. Bazala [-] , J. Kopeček [-] , M. Peťa [-] , P. Csicsó [-] (58. J. Chadim [-] ) , P. Němec [-] , M. Malý [-] (68. M. Široký [-] ) , V. Polák [-] , T. Peťa [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Pokorný [-] , J. Ludvík [-] , O. Kopuletý [-] - J. Sirota [-] (42. M. Melkes [-] ) , M. Kárník [-] , F. Macek [-] , D. Cabejšek [-] (68. O. Molák [-] ) , M. Chytka [-] (81. P. Burian [-] ) - P. Chládek [-] (58. P. Zikán [-] ) , M. Ludvík [-]

ŽK: 20. T. Peťa , 64. P. Němec - 49. M. Kárník , 64. J. Ludvík .
Hráči zápasu: A. Krčál - M. Chytka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ZIGMUND Vítězslav (N), MACEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

V důležitém zápase pro hosty se Valeč na zápas dobře připraví a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů