2:1
(1:1)
39. V. Němec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B potrápily vedoucí Rudíkov


Branky


35. O. Štolpa , 60. O. Štolpa - 39. V. Němec (p.)
10

Fotbalisté Rudíkova si i přes problémy připsali s Rapoticemi B další výhru a v příštím kole již mohou slavit postup do Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle odpověděli na domácí gól

Utkání začalo v dobrém tempu na obou stranách. Do první šance se dostali domácí v 6. minutě utkání, to Skryja M. utekl po levé straně, dostal se až do vápna hostů a přihrál Štolpovi, který vyslal nepovedenou střelu, které směřovala od brány ke Skryjovi M., ale ten na míč nedosáhl. Hned minutu na to Štolpa ukopl míč z nohy spoluhráči Trnkovi P. a odehrál ho tak nešťastně, že ho získal soupeř, ten jej hned poslal útočníkovi na levé straně a ten se dostal k zakončení, míč poslal podél vyběhnutého brankáře Doležala do brány, vrátit se stačil stoper Pažourek a míč směřující do prázdné branky odkopl. Přišla 11. minuta a hostující Laš šel šlapákem na domácího brankáře, následovala ŽK pro Laše a ošetřování brankáře na hrací ploše, po pokusu postavit se na nohy bylo zřejmé, že brankář domácího týmu dohrál a na jeho místo přišel Trnka Z. Domácí brankář Trnka předvedl výtečný zákrok hned ve 13. minutě, kdy šel na něj sám útočník hostů a brankář Trnka souboj vyhrál. V 17. minutě byl u zrodu útočné akce domácí Trnka J., vytáhl míč z vlastní poloviny, přihrál Skryjovi M., ten narazil se Štolpou a Skryja M. měl před sebou jen brankáře, vystřelil a brankář jen vyrazil stranou, u míče byl opět Skryja M. a před sebou měl prázdnou branku, míč však skončilo mimo. Ve 24. minutě ukázal individuální schopnosti hostující Laš, prokličkoval mezi protihráči a šel sám na brankáře Trnku a vystřelil, Trnka reflexivně nohou míč směřující do brány vykopl. 35. minuta a domácí Trnka J. předvedl krásnou individuální akci, obešel dva protihráče a poslal „českou uličku“ Štolpovi, který už jen míč posunul k tyči podél vyběhnutému brankáři do sítě. Domácí se však z vedení dlouho neradovali, V 39. minutě hosté utekli po levé straně a pravý obránce domácího týmu vyrobil penaltu. Pokutový kop proměnil Němec, který nedal brankáři domácího týmu šanci. Domácí se snažili ještě do přestávky s výsledkem něco udělat, ve 43. minutě poslal krásný pas za beky hostů Trnka P., našel tam Kocha a ten šel sám na brankáře, který vyběhl až před velké vápno, Koch ho jen napálil do nohou. V poslední minutě to byl Skryja M., který utekl po pravé straně a šel z úhlu na brankáře hostí, trefil ho opět do nohou a míč šel na rohový kop, který se už ani nekopal, protože byla pískána přestávka.
 

Domácí vydřeli hubenou výhru

Za první zmínku ve druhém poločase stojí ŽK stopera domácího týmu, Pažourek projevil nesouhlas po odpískání faulu hlavním rozhodčím a zcela zbytečně si řekl o ŽK. V 60. minutě domácí Mikyska vyslal jednu ze svých dalekonosných střel, trefil do zad ve vápně stojícího Štolpy a míč od Štolpy skončil v síti. V 72. minutě zahrávali domácí trestný kop, míč si postavil Mikyska a míč poslal vedle zdi soupeře do brány, hostující brankář Ješina však předvedl neskutečný zákrok a míč směřující k tyči vykopl. V 74. minutě rychlý útok domácího týmu, který vedl Trnka J., brankář Ješina na něj vyrazil a Trnka J. dal pod sebe, zde však Skryja M. na míč nedosáhl, aby jej poslal do prázdné branky. V 76. minutě se na hřišti červenalo, stoper domácího týmu Pažourek uviděl za faul druhou ŽK a následovala ČK a odchod ze hřiště. Hosté se snažili přesilovku využít, ale k vážnějšímu ohrožení domácí branky to nevedlo. Naopak domácí čekali na bejky a jeden takový přišel v 80. minutě, nakopnutý míč z hloubky obranného pásma domácího týmu propadl mezi stopery a k míči se dostal útočník domácího týmu Skryja M., jeho zakončení však skončilo mimo branku. Když to hostům nešlo kombinačně, tak se snažili do vápna míče nakopávat, na jeden takový míč se snažil dostat hostující Němec, ale místo hraní teatrálně padl ve vápně a po zásluze za to uviděl ŽK. Když už se hosté z branky radovali v poslední minutě utkání, tak branka nemohla být uznána, protože hráč hostů stal v postavení mimo hru. Domácí tak udrželi těsné vítězství 2:1 až do závěrečného hvizdu rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: První poločas jsme odehráli vlažně. Druhou půli jsme soupeře přehrávali, proměnili jsme však pouze jednu šanci.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V Rudíkově jsme se od počátku chtěli prezentovat aktivní hrou po zemi, což se nám dařilo a byli jsme lepší než zaskočení domácí. Své šance jsme však neproměnili a poté přišla laciná ztráta balónu před vápnem domácích, rychlý protiútok a přesné zakončení Štolpy. Zasloužené vyrovnání přišlo o chvíli později, kdy penaltu po faulu na svou osobu proměnil Němec. Ve druhé půli však naše aktivita opadla, někteří hráči se ze hřiště zcela vytratili a Rudíkov začal získávat převahu. Přesto jsme v Rudíkově odehráli celkově velmi dobrý zápas, kterému by spíše slušela remíza.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] (13. Z. Trnka [-] ) - R. Votava [-] , J. Pažourek [-] , J. Dobrovolný [-] , D. Lehký [-] - J. Koch [-] (46. V. Skryja [-] ) , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] - O. Štolpa [-] , M. Skryja [-]

FC Rapotice B
A. Ješina [-] - A. Chatrný [-] , M. Oščádal [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] , P. Císař [-] , P. Opálka [-] , M. Dobeš [-] , D. Slaný [-] , J. Tesař [-] , R. Zezula [-]

ŽK: 57. J. Pažourek - 11. M. Laš , 20. P. Opálka , 86. R. Zezula , 90. V. Němec . ČK: 76. J. Pažourek .
Hráči zápasu: O. Štolpa - V. Němec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBA Michal - CHROMÝ Karel, SALÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas by měl být jednoznačnou záležitostí domácího celku, který si již může zajistit účast v Okresním přeboru.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rudíkov potvrdí roli favorita a s Rapoticemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích