Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B s Radkovicemi vyrovnaly v závěru zápasu


11

Po bezbrankovém poločase se roztrhnul s góly pytel a domácí zachraňovali ztracený zápas v samotném závěru utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v první půli branky nedočkali

První poločas příliš vzruchu nenabídl. Ve hře obou týmů se objevovalo hodně nepřesností, ale přesto se otevírala okénka v obranných řadách mužstev. Několik dobrých šancí měl Vlastimil Němec, ale většinou volil špatné řešení. Dobrou příležitost měl také Martin Laš, ale jeho pokus vyrazil s obtížemi Smetana na roh. Hosté hrozili zejména z rychlých brejků Pekárkem, který do zápasu naskočil až v 25. minutě. Radkovice často využívaly malé ochoty domácích vracet se, ale žádnou z šancí v první půli neproměnily. Oba celkem navíc dokázaly v první půli nastřelit tyč, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí opět vyrovnali v nastavení

Po přestávce už Radkovice dokázaly své brejky přetavit v góly. V první gólové situaci v 59. minutě využil Pekárek nepříliš dobrého výběhu brankáře Laše a s přehledem zakončil. Druhá branka padla o tři minuty po chybě Kovaříka, který chtěl odkopnout míč do autu, ale přesně našel Pekárka a ten se opět nemýlil. Domácí přispěchali s odpovědí v 70. minutě, kdy se konečně trefil Němec. Radkovice se po obdržené brance dostávaly pod stále větší tlak a často pouze odkopávaly. Přesto se do brejku dostal opět Pekárek a dokázal završit hattrick. Domácí se však nevzdali, do vápna hostů létal jeden centr za druhým a přetížený Smetana v brance hostů měl co dělat, aby se udržel na nohách, ale i díky jeho zákrokům byl náskok hostů i nadále dvoubrankový. Oživení přineslo střídání Oščádala, který se několikrát dostal do zakončení, ale až jeho druhá střela skončila v síti. V závěru se Radkovice soustředily již pouze na bránění výsledku a na jakékoli protiútoky rezignovaly. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali až v nastaveném čase, kdy se k míči na hranici vápna dostal Radim Strašák a propálil vše, co mu stálo v cestě. I přes dostatek šancí nakonec domácí zachránili alespoň bod. Utkání mělo podobný průběh, co se obdržených branek týče, jako v Dukovanech. I doma nás potkal pětiminutový výpadek ve druhé půli, kdy nám soupeř odskočil o dva góly, což nás nepochybně stálo lepší výsledek. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: I přes remízový výsledek jsme měli hodně šancí, zejména ve druhé půli, kdy se naše hra zlepšila. Bohužel jsme nedokázali pokrýt rychlého Pekárka, jež nám dělal veliké problémy. Stejně jako v Dukovanech nám i Radkovice ve druhé půli dokázaly odskočit na rozdíl dvou branek a i přes velikou snahu bylo těžké na výsledek nějak reagovat, ale nakonec musíme bod brát.




Sestavy


FC Rapotice B
T. Laš [-] - M. Laš [-] , M. Dobeš [-] , J. Konečný [-] , J. Tesař [-] , L. Man [-] (46. K. Kovařík [-] ) , A. Chatrný [-] (55. M. Oščádal [-] ) , R. Strašák [-] , M. Laš [-] , V. Němec [-] , P. Císař [-]

SK Radkovice
M. Smetana [-] - V. Kočí [-] (25. L. Pekárek [-] ) , J. Bruzl [-] , J. Nemeškal [-] , V. Konya [-] , V. Štolz [-] , R. Žák [-] , Z. Nykrmajer [-] , T. Růžička [-] , J. Pekárek [-] , L. Kočí [-]

ŽK: 29. P. Císař , 30. M. Laš , 63. J. Konečný - 18. Z. Nykrmajer , 83. V. Štolz , 85. T. Růžička , 87. M. Smetana .
Hráči zápasu: R. Strašák - L. Pekárek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOLAŘÍK Aleš (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tady očekávám vyrovnané utkání s vyrovnaným skórem. Uvidíme jestli se opět výrazně prosadí domácí kanonýr Milan Laš.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích