5:3
(4:1)
18. V. Šula (vl.)
60. P. Zikán
70. P. Zikán
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma opět nezaváhal


Branky


1. L. Nožička , 4. M. Skryja , 15. P. Trnka , 25. L. Nožička , 73. J. Koch - 18. V. Šula (vl.) , 60. P. Zikán , 70. P. Zikán
11

Hlavně zásluhou skvělé první půle dokázal lídr tabulky z Rudíkova potvrdit svoji nadvládu v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně ovládli první půli

Raketový vstup do utkání se povedl domácímu Rudíkovu. Hosté z Valče se ani nestihli rozkoukat a prohrávali o dvě branky. Hned v úvodní minutě podnikli smrtící útok po pravé straně, P. Trnka posunul na J. Trnku, který potáhl téměř až na brankovou čáru, poslal míč před branku, kde efektně a hlavně efektivně zakončil kapitán Nožička. Nabuzení domácí pokračovali v útočných choutkách a o dvě minuty později se k zakončení ve velkém vápně dostal zcela osamocený P. Trnka, jehož střelu brankář hostí dokázal vyrazit, avšak u míče byl nejdříve M. Skryja, který nekompromisně zavěsil pod břevno. I v dalších minutách domácí svého soupeře nešetřili a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 15. minutě se do úniku dostal na levé straně P. Trnka a tentokrát už nedal brankáři hostí šanci a přízemní střelou k tyči zvýšil již na rozdíl tří branek. Brankové hody neustávaly ani v následujících minutách. Nejprve v 18. minutě si z nenápadné akce hostí vsítil vlastní branku Šula, který ukázkově přeloboval vlastního brankáře Doležala a poté po další rychlé akci domácích skóroval Nožička, který proměnil svůj samostatný únik. Zbytek prvního poločasu byl zcela v režii domácích, kteří však šance nedokázali proměnit, například když Koch běžel z levé strany na branku hostí, ale brankář hostí vyrazil na roh. Velkou šanci neproměnil ani Mikyska, který z bezprostřední blízkosti trefil pouze nohy brankáře hostí Diviše. Kaňkou prvního poločasu byla červená karta pro hostujícího Chládka, který neudržel nervy na uzdě a v přerušené hře nesmyslně nakopl domácího Šulu.

Hosté se dotáhli na jeden gól, ale domácí rázem odskočili

O tom, že se nevyplácí podcenit soupeře za jakéhokoliv stavu, se domácí přesvědčili ve druhém poločase. Sice do něj vstoupili se stejnou vervou, jako do prvního, ale ani ty nejvyloženější šance zkraje poločasu nedokázali proměnit a postupem času začali vyklízet střed hřiště a Valeč začínala hrozit z rychlých brejků. Nejdříve po rychlé akci po levé straně v 60. minutě dostal předložený míč na úroveň penalty Zikán a s přehledem jej uklidil do sítě a stanovil průběžné skóre na 2:4 z pohledu hostů. Domácí tato situace neprobrala, i když se stále dostávali do šancí, nedokázali je proměnit a naopak se jim otvírala okýnka ve středu hřiště. A tak přišla 70. minuta a hosté z Valče zahrávali volný přímý kop ze vzdálenosti 25 metrů. Přímou střelu na branku nedokázal brankář Doležal zkrotit, vyrazil míč před sebe, kde byl opět nejrychleji hostující Zikán a šťastným odrazem poslal míč do sítě a hosté byli najednou pouhou jednu branku za domácími hráči. Až tento stav částečně probral domácí z letargie a hned za tři minuty si vzali dvoubrankové vedení zpět. Štolpa s míčem u kopačky překřižoval hřiště z levé strany na pravou a přízemním centrem vybídl ke skórování Kocha, který nabízenou šancí nepohrdl a nekompromisně uklidil míč do sítě. Tato branka hosty definitivně zlomila a utkání se dohrávalo především na jejich polovině. Za zmínku stojí třeba branková šance Kocha, který nedokázal vecpat míč mezi tři tyče, ač na něj zívala prázdná branka. Další velkou šanci po střele V. Skryji zlikvidoval brankář Diviš, který míč vytěsnil konečky prstů nad brankovou konstrukci. Utkání tak skončilo dvoubrankovou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: „Do utkání jsme vstoupili výtečně, rychle jsme vedli o 3 branky a první poločas dohrávali s přehledem. Ve druhém poločase dostali příležitost hráči z lavičky. Ač jsem všechny hráče důrazně varoval, polevili v koncentraci a soupeř nás v 10 potrestal dvěma brankami. Včas jsme si však pátou brankou pojistili vítězství.

SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Katastrofální vstup do utkání po vlastně totožných chybách a po čtvrt hodině bylo po zápase. Do utkání nás trošku dostali domácí výstavním vlastním gólem. Předčili nás především v důrazu, rychlosti a šikovnosti s míčem. Druhý poločas asi domácí trošku polevili, vystřídal jejich kapitán a vázla jim mezihra. I v desíti jsme dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale hned na to dostaneme gól.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Trnka [-] (14. J. Koch [-] ) , J. Pažourek [-] , Z. Skryja [-] (46. O. Štolpa [-] ) , J. Miškela [-] (70. D. Lehký [-] ) - J. Trnka [-] , V. Šula [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] (46. L. Benáček [-] ) - P. Trnka [-] (68. V. Skryja [-] ) , M. Skryja [-]

SK Valeč
A. Diviš [-] - M. Chytka [-] , O. Kopuletý [-] , P. Chládek [-] - F. Macek [-] , M. Kopuletý [-] (68. D. Procházka [-] ) , M. Melkes [-] (22. D. Cabejšek [-] ) , M. Kárník [-] , O. Molák [-] , J. Sirota [-] - V. Chládek [-]

ČK: 36. V. Chládek .
Hráči zápasu: J. Pažourek - P. Zikán .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘEN Filip - BRADA Tomáš, KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rudíkov válcuje všechny své soupeře a v tom bude i nadále pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích