5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov i na jaře vítězí


Branky


0

Rudíkov si po dobrém vstupu do jara udržuje bezpečný náskok na vedoucí příčce tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Domácí začali velmi vlažně a tak v 8. minutě hosté podnikli nebezpečný útok a domácí hrozící nebezpečí odvrátili na rohový kop, po kterém bylo rušno ve velkém vápně domácího týmu, byl z toho opět rohový kop. Domácí zahrozili ve 12. minutě, kdy zahrávali trestný kop a hostující obránci míč odkopli před velké vápno, kde se k míči dostal domácí kapitán Nožička a pálil nad bránu. Přišla 18. minuta a krásný centr od domácího Nožičky na pravou stranu Trnkovi J., ten zatáhl míč k brankové čáře a poslal prudký centr před bránu, kde si naběhl Skryja M. a hlavičkou poslal nechytatelně míč do sítě. Ve 23. minutě byl faulován domácí Mikyska a sám se postavil k zahrání trestného kopu ze vzdálenosti 30 metrů, míč zatočil k tyči, a ač si na míč hostující brankář Sedláček „sáhnul“, tak míč rozvlnil síť. Ve 26. minutě bylo s hosty ještě hůř, rohový kop rozehrál Trnka J. na Trnku Z. a ten zatočil míč do vápna, kde si zaběhl stoper Pažourek a hlavou uklidil míč do sítě už po třetí. Domácí si dovolovali stále víc a víc, ve 27 minutě to byl opět Mikyska, který zahrával trestný kop z dobrých 40 metrů, míč skončil těsně nad břevnem hostující branky. Ve 33. minutě měli domácí možnost zahrávat trestný kop z hranice velkého vápna, místo Mikysky se k míči postavil Trnka P. a míč z jeho kopačky skončil na spojnici břevna a tyče. Ve 34. minutě dostal pas mezi beky Skryja M. a šel sám na brankáře, podklouzl a srazil se s brankářem, míč se odkutálel ke Kochovi, ale ten netrefil prázdnou branku. Ve 36. minutě si Nožička narazil s Kochem a na druhé straně našel Trnku P., který nikým neatakován hned zakončoval a netrefil bránu. První velkou šanci měli hosté ve 42. minutě, kdy útočník utekl po levé straně a šel sám na brankáře Doležala, vystřelil a Doležal vyrazil míč na rohový kop. 

Domácí ještě skóre navýšili

Vstup do druhého poločasu měli domácí excelentní, ve 49. minutě poslal „česku uličku“ Koch, stoper hostů podklouzl a Skryja M. měl volný prostor a šel sám na brankáře Sedláčka, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné branky. V 57. minutě to byla akce jak přes kopírák, jen s tím rozdílem, že tentokrát Skryja M. netrestal chybu hostujícího stopera. V 62. minutě se dočkal i Trnka J., konečně se odhodlal k samostatné akci, proběhl mezi beky a šel sám na brankáře, vše zakončil střelou podél brankáře do sítě. To bylo ze strany domácích vše, hosté ke konci utkání působili velmi odevzdaným dojmem a domácí byli také již spokojeni s výsledkem.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Po rozpačitém začátku, kdy soupeř zahrozil ze dvou po sobě jdoucích rohových kopů, jsme dali tři rychlé branky a o osudu utkání bylo rozhodnuto.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Trnka [-] (68. V. Skryja [-] ) , J. Pažourek [-] (76. D. Lehký [-] ) , M. Mikyska [-] - P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , J. Miškela [-] , J. Koch [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

FC Budišov - Nárameč B
J. Sedláček [-] - M. Holubář [-] , L. Vala [-] (65. E. Hjorth [-] ) , D. Čech [-] (73. J. Kazda [-] ) , P. Karas [-] , T. Jakubec [-] , T. Molnár [-] , L. Jura [-] (46. Š. Mareček [-] ) , M. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] (46. D. Pavlíček [-] ) , R. Pavlatovský [-]

ŽK: 57. J. Pažourek - 45. O. Doležal , 87. J. Sedláček .
Hráči zápasu: Z. Trnka , M. Skryja .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - TRNKA Lukáš (N), MEZLÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.