Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník si v Hrotovicích připsal jasnou výhru


Branky


16

Derby mezi Hrotovicemi a Lipníkem skončil jasnou výhrou hostujícího týmu, který si upevnil druhé místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned čtyřikrát

Derby v Hrotovicích bylo hlavně pro domácí celek velmi důležitým zápasem, ale i Lipník toužil udržet druhé místo tabulky. Lipník přijel do Hrotovic v roli favorita a od úvodních minut měl více ze hry. Domácí hrozili jen z ojedinělých brejků,ale hostující obrana pracovala spolehlivě. Ve 12.minutě si zaběhl za domácí obranu Šťava a s přehledem otevřel skóre. Hosté ještě zpřesnili hru a o deset minut později si na kolmici naběhl Macháček a Lipník vedl o dvě branky. Ve 42. minutě po akci na jeden dotek zvyšoval Jonáš už na 0:3 a těsně před přestávkou krásnou střelou z dvaceti metrů Fňukal na 0:4.

Ve druhé půli již branka nepadla

 Ve druhé půli se domácí snažili s výsledkem ještě něco udělat,ale obrana hostů dnes pracovala na jedničku. Lipník ubral plyn,vystřídal několik hráčů,ale do vážnější šance Hrotovice nepustil a utkání dovedl s přehledem do vítězného konce.
 



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: S výsledkem jsem dnes spokojen a v první půli i s předvedenou hrou. Druhá půle nebyla tak kvalitní, ale prostor dostali kluci z dorostu a rozhodně mě nezklamali. Hráče musím pochválit, že utkání nepodcenili a brzy rozhodli o výsledku.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] (46. T. Novotný [-] ) , J. Novák [-] - M. Horák [-] - T. Hadraba [-] - V. Růžička [-] , M. Škoda [-] , E. Pokorný [-] (28. M. Blatný [-] ) , J. Kučera [-] , L. Dvořák [-] , L. Fiala [-] (78. M. Růžička [-] ) , P. Hadraba [-]

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] (82. O. Urban [-] ) - A. Rohony [-] (12. J. Fňukal [-] ) , A. Matoušek [-] , T. Brabenec [-] , J. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (65. L. Žák [-] ) , L. Macháček [-] , J. Jonáš [-] (77. J. Burian [-] ) , A. Kisela [-] (81. M. Mašeja [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Tretera [-]

ŽK: 32. M. Horák , 53. E. Pokorný - 24. A. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Skoumal , L. Macháček , A. Matoušek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VRZAL Vlastimil, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Radek Durda
Tip experta: výhra hostů

Tady není co řešit Lipník si zastřílí a odveze si pohodovou výhru na které se střelecky bude podílet i nejofenzivnější stoper soutěže Jaroslav Brabenec.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů