Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice ve Výčapech opět zvítězily


16

Fotbalisté Přibyslavic si v posledním venkovním zápase připsali další výhru a potvrdili svoji suverenitu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzké vedení neudrželi

Výčapy přivítaly jasně první Přibyslavice, které již deset zápasů nepoznaly hořkost porážky a to znamenalo s předstihem postup do krajské soutěže. Začátek utkání vyšlo lépe domácím, když se dokázal prosadit v 6. minutě Tomáš Matoušek -1:0. Výčapy se však z vedení dlouho neradovaly, když se ve 12. minutě postaral o vyrovnání Vojtěch Škorpík -1:1. Navíc v 17. minutě přišel obrat ve skóre, které zajistil hostům Jan Skrobikowski -1:2. Potom jakoby střelcům zvlhnul střelecký prach a do konce poločasu se již skóre neměnilo.

Hosté si výhru uhájili

Druhý poločas začal vyrovnávající brankou domácích, o kterou se postaral v 50. minutě Libor Kašpárek -2:2. V 54. minutě ale poslal hosty znovu do vedení nejlepší střelec soutěže Luboš Lopatář, pro kterého to byla dvacátásedmá branka sezóny -2:3. Hosté pak svoji sílu ještě ukázali v 70. minutě kdy je poslal do dvoubrankového vedení Lubomír Venhoda -2:4. Za domácí ještě v 74. minutě zdramatizoval zápas Lubomír Venhoda brankou na 3:4, ale ve zbytku zápasu již žádná branka nepadla.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice
Kovář Jan, hráč: Hosté celý zápas určovali tempo hry v první půlce Vojtěch Škorpík dotáhl individuální akci i s hendikepem jménem rýmečka, kterou avizoval před zápasem v kabině. V druhé polovině hosté potvrzovali svoji formu a chuť do zápasu, kterou potvrdili rozehranou penaltu kde se představil Tuček a Šlajs. Poslední venkovní zápas Přibyslavice potvrdili svoji nadvládu na okresu Třebíč a zvítězili 4:3.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - L. Loucký [-] (46. J. Kopeček [-] ) , L. Kašpárek [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] (76. M. Veselka [-] ) , M. Semerád [-] , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-] (46. R. Kafka [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - D. Svoboda [-] (83. L. Sekerka [-] ) , P. Šárka [-] , M. Picmaus [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] - M. Matějek [-] , V. Škorpík [-] (41. L. Matějek [-] ) , L. Venhoda [-] - R. Musil [-] (54. J. Kovář [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 75. L. Jeleček .
Hráči zápasu: D. Matoušek - J. Skrobikowski .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KUBA Michal, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Radek Durda
Tip experta: výhra hostů

Přibyslavice už asi v téhle sezóně nikdo nezastaví a odvezou si tři body. Kdyby mohl nastoupit kanonýr Kolman tak by určitě vstřelil hattrick takhle se musí o branky postarat nestárnoucí Matějek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů