Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec to ještě nevzdal


Branky


17

Studenci se potřech vysokých porážkách podařilo zvítězit a udržet tak šanci na záchranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Úvod zápasu patřil domácím. V 7. minutě zahrával Kučerňák rohový kop z pravé strany, Holoubek hlavou k tyči, ale brankář Holík míč vyrazil. Kučerňák vrátil míč před bránu a Kříž hlavou, 1:0. V 10. minutě první střela hostujícího týmu na domácí bránu branku nepřinesla. Ve 21. minutě hosté zahrávali centr z levé strany, míč směřovali až na malé vápno, kde Tomšíček poslal míč hlavou do protipohybu brankáře Rouska, 1:1.  Ve 30. minutě opět Kučerňák zahrával roh z pravé strany, Holoubek tentokrát hned z první na 2:1. První půle se dohrávala s malými šancemi na obou stranách. 

Domácí vedení navýšili

Začátek druhé půle patřil hostům, kteří během prvních 4 minut si vytvořili 4 šance. Nejedlý po střídání v 52. minutě hru výrazně oživil. V 70. minutě Nejedlý z pravé strany zatáhl míč až do šestnáctky, kde si obhodil bránícího hráče a přes dalšího obránce lobem nacentroval míč Holoubkovi, který se nemýlil, 3:1. V 75. minutě rozehrávku trestného kopu domácí trochu uspěchali, ale následně míč poslali z pravé strany na úroveň penalty, kde byl neobsazený Kříž, který upravil skóre na 4:1. V 78. minutě hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Blatnice za "faul" v šestnáctce. V 80. minutě Trnka Michal pokutový kop proměnil střelou k levé tyči, brankář Rousek směr vystihl, ale byl krátký. V 84. minutě Holoubek zatáhl míč po levé straně, těsně před šestnáctkou "počkal" na nabíhajícího Mrně, kterému přihrávkou míč namazal a Mrňa nádhernou střelou upravil skóre na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Celé utkání se hrálo dost tvrdým způsobem.
Dnes jsme zahráli velice nepovedené utkání, na které budeme chtít co nejrychleji zapomenout.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - P. Matějek [-] , P. Matějek [-] , F. Komárek [-] , M. Chalupa [-] (52. T. Nejedlý [-] ) , M. Kříž [-] (89. R. Kryštof [-] ) , M. Nováček [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - T. Cech [-] , J. Šimek [-] (80. R. Dušek [-] ) , L. Tomšíček [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] , M. Hutař [-] , M. Svoboda [-] , M. Foltýn [-]

Hráči zápasu: J. Holoubek - L. Tomšíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, DUFEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra hostů

Ještě není konec sezóny, takže Studenec se nesejde kvůli zakončení. Proto výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů