Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník si zastřílel v Horním Újezdu


Branky


17

Lipník si v Horním Újezdu s chutí zastřílel a nadále atakuje stříbrnou pozici v celkovém pořadí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Domácí tým se podruhé za sebou představil v domácím prostředí a opět to byl soupeř z popředí tabulky. Nehledě k tomu, že domácí mají s tímto soupeřem nelichotivou bilanci. Sobotní odpoledne bylo pro diváky přímo optimální a slunečné počasí vybízelo k návštěvě sportovního areálu. O to méně radosti měli hráči, kteří velká vedra nemilují. Domácí si byli před zápasem vědomi, že soupeř je favoritem utkání a snažili se k tomu uzpůsobit i taktiku hry. Začali ze zajištěné obrany a podnikali rychlé akce. Proto zpočátku tým Lipníku zaskočili a dvacet prvních minut byli lepším týmem, ve kterých se do slibných šancí dostal T. Kaláb i druhý z útočníků R. Durda. Bohužel slibné příležitosti nebyly využity a přišel trest. Hosté ve 22. minutě zahrávali rohový kop, který našel volného Kiselu a ten propálil vše a míč skončil za zády Hradeckého. Domácí zjevně byli otřeseni a již za další dvě minuty, tedy ve 24. minutě po pěkné kombinační akci středem zvyšoval Šťáva na 0:2 pro hosty. Domácí se museli pořádně nadechnout a kontaktní gól přinesla 28. minuta, kdy R. Durda krásně posunul na M. Ošmeru a ten hned z první přesně trefil pod břevno. Vypadalo to na možný zvrat, ale hosté z nenápadné střely ze 30 metrů ve 33. minutě opět odskočili o dvě branky zásluhou Rohonyho na 1:3. Gólman domácích Hradecký byl dokonale zaskočen. V prvním poločase se již skóre neměnilo.

Hosté pokračovali v produktivitě

Ve druhé půli chtěli samozřejmě domácí docílit obratu. Jenže místo tlaku na hostující obranu a případné zatížení hostujícího gólmana inkasovali v 53. minutě zásluhou Šťávy počtvrté a o zápasu bylo rozhodnuto. Hosté ovládli hřiště a bez problémů kombinovali. Domácí jen sporadicky zakládali akce, které by vedli k ohrožení branky hostí. Střelecky i výsledkově se hosté prosadili ještě v 82. minutě, kdy na nelichotivých 1:5 pro hosty zvyšoval Macháček. Vypadalo to, že již gól nepadne, ale v 90. minutě přidal svůj třetí gól v zápase hostující Šťáva a dokonal tak vysokou a potupnou porážku domácích 1:6.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Hostující tým byl prvních dvacet minut zaskočen aktivitou a hrou domácích. Bohužel dvě rychle vstřelené branky hostů v rozmezí 22. a 24. Minuty jim přineslo uklidnění a kombinační pohodu. Dostávali se do jasných gólových situací, které dokázali efektivně zužitkovat a proto tak vysoké skóre v jejich prospěch.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Domácí s námi drželi krok prvních 15 minut, jinak jsme měli hru pod kontrolou. Hráli jsme dnes dobře kombinačně a mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Klukům patří dík za kvalitní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Kučera [-] (65. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] , M. Novotný [-] , M. Václavek [-] , M. Čermák [-] , P. Míča [-] , T. Kaláb [-] , R. Durda [-] , L. Sláma [-] , M. Řezáč [-]

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - V. Krotký [-] , O. Pekárek [-] (64. A. Matoušek [-] ) , T. Brabenec [-] , T. Pokorný [-] , R. Šťáva [-] , L. Macháček [-] (84. M. Mašeja [-] ) , A. Rohony [-] , J. Jonáš [-] (77. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , J. Brabenec [-]

Hráči zápasu: A. Rohony .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - CHROMÝ Karel, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Horní Újezd nemá úplně vyhráno, a tak bod s tohoto zápasu bude zlatý.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů