R. Durda 24.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd s Chlístovem nerozhodně


Branky


16

V zápase dvou týmů z druhé poloviny tabulky se dělily body za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se jednou prosadily

K dalšímu mistrovskému utkání zajížděli fotbalisté Chlístova do Horního Újezda, změřit síly s mužstvem, který měl v tabulce stejně bodů. Utkání hosté začali velice špatně. Hned v úvodu je domácí zaskočili a vypracovali si dvě slibné šance. Ve 3. minutě jim byl také nabídnut pokutový kop za faul v hostujícím vápně. Exekutor pokutového kopu nasměroval míč k tyči Mastného branky, ale ten perfektním zákrokem penaltu zlikvidoval. Vyražený míč se sice dostal opět k zahrávajicímu hráči, ale tento ani na podruhé míč do branky nedostal a zakončoval vedle. Následovala čtvrthodina, kdy byla hra vyrovnaná, ale akce hostů končily před hranicí pokutového území soupeře, kde volili vždy horší variantu rozehrávky, nebo zbrkle zakončovali. Domácí začali být aktivnější a opticky začali být lepším mužstvem na hřišti. Vypracovali si několik slibných brankových příležitostí. V probíhající 24. minutě zahrávali domácí volný přímý kop ze střední vzdálenosti, kdy na centrovaný míč do vápna si ideálně naběhl Radek Durda a poslal domácí do vedení. Pět minut před koncem poločasu se hostům podařila jedna z mála kombinačních akcí, na jejichž konci byl Jakub Pokorný, který křižnou střelou kolem golmana srovnal skóre na 1:1.

Ve druhé půli již branka nepadla

Do druhého poločasu šli hosté s myšlenkou zejména zpřesnění přihrávek a zjednodušení hry. V prvních deseti minutách se jim to opět nedařilo, ale postupem času přebírali otěže hry a začali  být lepším mužstvem na hřišti. Domácí trochu polevili a začali hrozit pouze z rychlých protiútoků. Z hostující strany si v průběhu poslední půlhodiny vytvořili velké množství brankových příležitostí, ale nepodařilo se Hruškovi, Hrbáčkovi, Pokornému ani Patočkovi využít i ty nejvyloženější. Domácí však byli také díky svým dobře propracovaným brejkům nebezpeční, ale vsítit branku se jim také již nepodařilo. Je třeba říci, že velkou zásluhu na tom, že nepadly další branky měli oba brankaři, kteří předvedli několik excelentních zákroků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: V první půli jsme byli lepší a měli jsme vstřelit více branek. V druhé půlce nás naopak hosté přehrávali a jen díky skvělému Hradeckému jsme uhráli bod.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Při konečném zúčtování je vzhledem k průběhu utkání dělba bodů zasloužená. V prvním poločase byli lepším mužstvem domácí, kterým se mimo jiných šancí nepodařila proměnit ani nabídnutá penalta. Naopak ve druhém poločase jsme to byli my, kdo byl lepším mužstvem na hřišti a vypracoval si vyloženější šance, které jsme však jen díky bezchybným zákrokům domácího golmana nedokázali proměnit brankově.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Václavek [-] , J. Kučera [-] , P. Smažil [-] (60. K. Kresa [-] ) , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] (86. M. Veselý [-] ) , P. Míča [-] (70. M. Řezáč [-] ) , M. Přibyl [-] , L. Sláma [-] , J. Pivoňka [-] (78. D. Macháček [-] ) , R. Durda [-]

SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - T. Zerzánek [-] (78. M. Patočka [-] ) , J. Uhlíř [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - L. Smolík [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 56. L. Hrbáček .
Hráči zápasu: J. Kučera - J. Uhlíř .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - BAZALA Petr (N), NOVÁK Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jan Kolman
Tip experta: výhra domácích

Těžké na tipovaní, ale věřím ve výhru domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích