2:2
(2:0)
87. M. Tretera
90. J. Brabenec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma ztratil v závěru vedení


Branky


15. R. Hruška , 38. R. Hruška - 87. M. Tretera , 90. J. Brabenec (p.)
14

Fotbalisté Chlístova si na jaře nepřipsali první výhru, ikdyž byli na svém hřišti proti Lipníku velice blízko

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Hruška dvakrát udeřil

V dalším mistrovském utkání, Chlístov na domácím hřišti přivítal mužstvo z Lipníka. Utkání domácí začali velice aktivně a již od první minuty diktovali tempo hry. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých brejkových situací. Domácí si vytvořili několik slibných brankových příležitostí. V probíhající 15. minutě Roman Hruška vystihl nepřesnou rozehrávku stoperů hostí. Zmocnil se míče a při samostatném úniku nedal brankařovi hostů žádnou šanci. Technickou střelou kolem gólmana vsítil první branku utkání. Branka domácí ještě více nakopla a začali  být ještě aktivnější. Vypracované akce se jim však nepodařilo zúročit v další branky. Při zakončení  byli nepřesní a nebo nechali vyniknou golmana hostí. Když časomíra ukazovala 38. minutu, byl na hranici pokutového území faulován Roman Hruška. Sám se ujal volného přímého kopu a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Poslední pětiminutovka prvního poločasu se odehrála pouze mezi velkými  vápny obou mužstev. Do kabin  šli tedy domácí s dvoubrankovým vedením.

Hosté v závěru vyrovnali

Druhý poločas měli domácí v úmyslu začít opět aktivněji než soupeř a hrát ve stejném stylu jako první. Toto však nedodrželi a nesmyslně začali spíše dvoubrankový náskok bránit. Tohoto soupeř využil ve všech směrech a přitlačil je na jejich polovinu. Z domácí strany se vytratila kombinace, nepřidrželi  v předních řadách žádný míč a nesmyslně pouze odkopávali míče, které se ihned vraceli jako bumerang. V důsledku domácí pasivity si soupeř vytvořil velké množství vyložených brankových příležitostí. Jen díky perfektním zákroků Jiřího Mastného na ukazateli skóre stále svítilo 2:0 v  prospěch domácích. Když už si každý myslel, že nápor hostů vydrží bez obdržené branky, tak přišla smolná 87. minuta, kdy při snaze zahrát míč na rohový kop si míč do vlastní branky vsunul David Brestovský a pomohl tak soupeři snížit na 2:1. Toto však nebylo zdaleka všechno. V druhé minutě nastavení fauloval v pokutovém území Miroslav svoboda a rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop. Na značku pokutového kopu si postavil míč Jaroslav Brabenec, nedal Mastnému žádnou šanci a srovnal na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V utkání byly tedy k vidění dva rozdílné poločasy, kdy v prvním poločase jsme diktovali hru my, jasně jsme přehrávali soupeře a ve druhém poločase tomu bylo naopak. V dobře rozehraném utkání jsme si ztrátu dvou bodů zavinili úplně sami. Zejména proto, že jsme přestali aktivně napadat soupeře, vytratila se kombinace, začali jsme hrát pouze na dlouhé míče, které jsme v předních řadách nedokázali udržet. I když soupeř vyrovnával až v samotném závěru hry, je třeba říci, že vcelku zaslouženě a dělba bodů je vzhledem k průběhu hry spravedlivá. Doufám, že si z tohoto zápasu někteří hráči vzali velké ponaučení a zjistili, že ani vedení o dvě branky se nemusí podařit pouze ubránit.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Mastný [-] - T. Zerzánek [-] , J. Uhlíř [-] (76. M. Granát [-] ) , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , Z. Nováček [-] (66. M. Patočka [-] ) - M. Kovář [-] , K. Kocmánek [-] (83. P. Brestovský [-] ) , M. Rygl [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - V. Krotký [-] , T. Brabenec [-] , L. Žák [-] (46. J. Jonáš [-] ) , M. Tretera [-] , R. Šťáva [-] , L. Macháček [-] (57. J. Fňukal [-] ) , A. Rohony [-] (64. M. Mašeja [-] ) , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] (80. O. Pekárek [-] ) , J. Brabenec [-]

ŽK: 38. J. Brabenec , 81. V. Krotký , 88. R. Šťáva .
Hráči zápasu: R. Hruška - M. Tretera .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - OŠMERA František, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tady očekávám vyrovnaný zápas s vyrovnaným výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů