3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov poprvé zvítězil


Branky


0

Fotbalisté Opatova bodovali i ve svém druhém jarním zápase, když porazili Horní Újezd a slaví první výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo jít dvakrát do vedení

Opatov i hostující Horní Újezd nastoupili na jaře již ke svým druhým zápasům a domácí celek na úvod jara ukázal, že by mohl sbírat body častěji, což ukázal nečekaný zisk jednoho bodu v Blatnici. Horní Újezd pak naopak potrápil vedoucí celek z Třebelovic. Na podzim dokázal Horní Újezd zdolat svého soupeře 3:2. Domácí tým chtěl před domácími fanoušky urvat první výhru v sezóně, což se jim začalo dařit hned po patnácti minutách hry, kdy se trefil Martin Čurda -1:0. Hosté však bojovali a nakonec se jim také podařilo ve 41. minutě zásluhou Pavla Smažila vyrovnat na 1:1. Domácí ale šli přeci jen do kabin veseleji, když se ve 44. minutě trefil Filip Šinkovský -2:1.

Domácí si pojistili výhru

Domácí celek měl pak po pauze nadále větší chuť na první výhru sezóny a to se jim nakonec podařilo pojistit v 78. minutě Zdeňkem Danielem na 3:1.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Čurda [-] , F. Šinkovský [-] , P. Jirka [-] (89. M. Solař [-] ) , R. Pokorný [-] (85. J. Skála [-] ) , Z. Daniel [-] (82. A. Švaříček [-] ) , D. Čučelin [-] , J. Neckář [-] (56. M. Kravka [-] ) , J. Horáček [-] , A. Konečný [-] , R. Kabelka [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Kučera [-] , P. Smažil [-] , M. Václavek [-] , P. Míča [-] (78. D. Macháček [-] ) , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] , J. Pivoňka [-] , M. Ošmera [-] , R. Durda [-] , V. Pavlík [-]

Hráči zápasu: F. Šinkovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KALINA Oldřich, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.