Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř nasázel céčku Trutnova bůra, čtyři góly dal ve druhém poločase


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
ja mi: Super počasí, dobrý výkon fotbalistů, obležený kiosek s výborným občerstvením, byly i domácí koláčky. Opět je dobře na žacléřském hřišti. Už od začátku zápasu bylo vidět, kdo vyhraje. Baníkovští mladíci byli vždy u míče dříve a postarší fotbalisty z Horňáku přehrávali. Poločas byl jen jednobrankový opět díky neproměňování tutovek. Druhý poločas, to byla jiná káva. Diváci se měli na co dívat. Třetí branka, na které se hlavně podepsal nejlepší hráč na hřišti M.Pek, byla opravdu výstavní a fandové se mohli utleskat a pořádně si zakřičet gooooooooooool! Konečné skore 5:0 neodpovídá průběhu zápasu,mělo být dvouciferné.Takže za týden hurá na Vrchlabí.




Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] (73. L. Cvik [-] ) , R. Kovačík [-] , M. Pek [-] , P. Ondráško [-] , R. Schneider [-] (64. D. Horváth [-] ) , J. Mádle [-] , D. Gottwald [-] (73. M. Gajdoš [-] ) , M. Těžký [-] (46. L. Brožek [-] ) , M. Těžký [-] , V. Herman [-]

MFK Trutnov C
L. Tichý [-] - M. Zákravský [-] , T. Kudlík [-] (69. M. Jiránek [-] ) , P. Skalický [-] , R. Rada [-] , V. Drtina [-] , O. Kárník [-] (65. P. Zákravský [-] ) , J. Karmáček [-] , Z. Bělonožník [-] (76. M. Kulda [-] ) , R. Horáček [-] (47. P. Dřímal [-] ) , P. Chvalina [-]

ŽK: 73. J. Mádle .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: LEBEDA Miroslav - GOTTWALD Jan, PRACNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2018 09:44
Super počasí,dobrý výkon fotbalistů,obležený kiosek s výborným občerstvením,byly i domácí koláčky.Opět je dobře na žacléřském hřišti.
Už od začátku zápasu bylo vidět kdo vyhraje.Baníkovští mladíci byli vždy u míče dříve a postarší fotbalisty z Horňáku přehrávali.Poločas byl jen jednobrankový opět díky neproměňování tutovek.Druhý poločas,to byla jiná káva.Diváci se měli na co dívat.Třetí branka na které se hlavně podepsal nejlepší hráč na hřišti M.Pek byla opravdu výstavní a fandové se mohli utleskat a pořádně si zakřičet gooooooooooool!!!Konečné skore 5:0 neodpovídá průběhu zápasu,mělo být dvouciferné.Takže za týden hurá na Vrchlabí.

Tip: výhra domácích