1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyni zdobila nesmírná bojovnost, která v baníkovském derby nakonec rozhodla


Branky


5

Baníkovské derby mívá výjimečnou atmosféru, a ne jinak tomu bylo i v tomto utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté, hrající na jaře ve výborné formě, si od úvodu vytvořili herní převahu, ale jedinou, velice dobrou příležitost promarnili. Domácí tým se rozjížděl pozvolna, ale ve 20.min. zazvonila levá tyč žacléřského gólmana. Hra se postupně vyrovnala a rozdrobila se do velkého množství tvrdých osobních soubojů. Nicméně, oba celky si vytvořily do konce poločasu po jedné příležitosti, kterou však neproměnily. 

 

Druhou půli začal opět aktivněji hostující tým. Domácí však pozorně bránili a nepouštěli protivníka do vyložené šance. A pokud k tomu došlo, tak poslední instancí byl gólman Středa. Vše směřovalo k bezbrankovému výsledku, když v 86.min. po zmatku před brankou hostů doslova dotlačil míč do sítě Slavíček. V obrovské euforii nadšení pak rtyňští bojovníci dotáhli zápas do vítězného konce. Hostující celek působil asi fotbalovějším dojmem, ale nesmírná bojovnost a obětavost domácích hráčů, která nebyla v minulých domácích utkáních zrovna doménou, nakonec slavila tříbodový úspěch. 

 

AUTOR: ja mi



Sestavy


TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
P. Středa [-] - L. Čepelka [-] (91. M. Studnička [-] ) , I. Kábrt [-] , J. Jiránek [-] (50. L. Vlček [-] ) , J. Pavel [-] (46. J. Slavíček [-] ) , V. Prouza [-] (66. R. Černý [-] ) , M. Hoffman [-] , R. Vasiljev [-] , J. Kužel [-] (80. O. Zvara [-] ) , D. Brát [-] , M. Pich [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Brožek [-] , R. Kovačík [-] , M. Pek [-] , P. Ondráško [-] , R. Kotyk [-] , J. Mádle [-] (64. R. Schneider [-] ) , M. Těžký [-] , J. Baše [-] , V. Herman [-] , J. Těžký [-]

ŽK: 14. R. Vasiljev , 16. L. Čepelka , 67. M. Hoffman , 82. O. Zvara - 14. R. Kotyk , 89. L. Brožek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prokop Pavel - DOROTÍK Petr, JENÍČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2018 09:39
Baníkovské derby mívá výjimečnou atmosféru, a ne jinak tomu bylo i v tomto utkání. Hosté, hrající na jaře ve výborné formě, si od úvodu vytvořili herní převahu, ale jedinou, velice dobrou příležitost promarnili. Domácí tým se rozjížděl pozvolna, ale ve 20.min. zazvonila levá tyč žacléřského gólmana. Hra se postupně vyrovnala a rozdrobila se do velkého množství tvrdých osobních soubojů. Nicméně, oba celky si vytvořili do konce poločasu po jedné příležitosti, kterou však neproměnili. Druhou půli začal opět aktivněji hostující tým. Domácí však pozorně bránili a nepouštěli protivníka do vyložené šance. A pokud k tomu došlo, tak poslední instancí byl gólman Středa. Vše směřovalo k bezbrankovému výsledku, když v 86.min. po zmatku před brankou hostů doslova dotlačil míč do sítě Slavíček. V obrovské euforii nadšení pak rtyňští bojovníci dotáhli zápas do vítězného konce. Hostující celek působil asi fotbalovějším dojmem, ale nesmírná bojovnost a obětavost domácích hráčů, která nebyla v minulých domácích utkáních zrovna doménou, nakonec slavila tříbodový úspěch.

Tip: výhra hostů