3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř si ve druhém poločase posvítil na hosty z Bohuslavic


Branky


4

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Velmi mladý tým Žacléře, navíc oslabený o pět hráčů základní sestavy, se nemohl dostat do tempa kvůli některým matadorům z Bohuslavic.Wolfa Nágel (Bohuslavice) v brance opět čaroval a v prvním poločase za svá záda nepustil ani jeden míč.

 

Druhý poločas hostům ubývalo sil a mladíci Baníku hosty nepustili skoro k ničemu. Po přímém kopu domácího kapitána J. Mádla, který vymetl šibenici, se spustila lavina útoků a Wolfik Nágl předváděl, že věk v brance nerozhoduje, jen díky němu odešli ze hřiště Bohuslavičtí s přijatelnou porážkou 3:0.

 

Baníkovci se prokousali zatím na druhé místo v tabulce a pokud budou vozit pravidelně body zvenku, mají pořád naději na postup do kraje. Je to velice mladý tým, který hrál ještě před dvěma roky krajskou soutěž dorostu.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Těžký [-] , R. Kovačík [-] , T. Hošek [-] (65. M. Těžký [-] ) , R. Schneider [-] , M. Pek [-] , P. Ondráško [-] , P. Franze [-] (82. R. Mirga [-] ) , D. Gottwald [-] , M. Těžký [-] , J. Mádle [-]

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - O. Křížek [-] , J. Bureš [-] (52. L. Kracík [-] ) , J. Najman [-] , D. Weiss [-] , P. Křížek [-] , P. Škop [-] , V. Jůzl [-] , J. Vrána [-] , R. Kracík [-] , J. Kubját [-]

ŽK: 70. J. Těžký - 69. P. Křížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bouz Tomáš - GOTTWALD Jan, VONDRÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2018 22:47
Velmi mladý tým Žacléře navíc oslabený o pět hráčů základní sestavy se nemohl dostat do tempa díky některým matadorům z Bohuslavic.Wolfa Nágel(Bohuslavice) v brance opět čaroval a v prvním poločase za svá záda nepustil ani jeden míč.Druhý poločas hostům ubývalo sil a mladíci Baníku hosty nepusili skoro k ničemu. Po přímém kopu domácího kapitána J. Mádla který vymetl šibenici se spustila lavina útoků a Wolfik Nágl předváděl že věk v brance nerozhoduje,jen díky němu odešli ze hřiště Bohuslavičtí s přijatelnou porážkou 3:0.Baníkovci se prokousali zatím na druhé místo v tabulce a pokud budou vozit pravidelně body z venku,mají pořád naději na postup do kraje.Je to velice mladý team který hrál ještě přede dvěma roky krajskou soutěž dorostu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích