Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratibořské Hory vedení neudržely, radoval se domácí soupeř


Branky


22. T. Mikšovský , 47. M. Koktan (p.) , 70. J. Seidl , 77. J. Kravar , 80. M. Štecher - 16. V. Říha , 27. F. Kment , 61. M. Prokeš
7
FK Řepeč-Opařany doma nezaváhal, byť jednoduchý zápas to pro něj nebyl. V utkání skórovalo osm různých střelců...
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič (trenér): Do utkání jsme šli s odhodláním zvítězit a zachovat si tak teoretickou naději na setrvání v I. B třídě. Zápas jsme začali dobře a domácí tým jsme do žádných šancí nepouštěli, naopak jsme si vytvářeli gólové šance a v 16. minutě jsme se krásnou střelou Vojtěcha Říhy ujali vedení. Domácí sice ve 22. minutě vyrovnali, my jsme ale hned ve 27. minutě po nádherném samostatném průniku Filipa Kmenta přes celé hřiště šli opět do vedení, které jsme mohli ve 35. minutě ještě navýšit, ale střelu Michala Prokeše z přímého kopu vyrazil brankář domácích na břevno. Pět minut před koncem poločasu nám byl po druhé žluté kartě vyloučen Ondřej Balík. Do druhého poločasu jsme vstoupili nešťastně a hned v první minutě nám byl za ruku v pokutovém území vyloučen Tomáš Strada a z nařízené penalty soupeř vyrovnal stav na 2:2. I ve dvojnásobném oslabení jsme ale našeho soupeře k ničemu nepouštěli, ze zajištěné obrany jsme hrozili z rychlých protiútoků a v 61. minutě jsme šli po vydařené střele Michala Prokeše potřetí v utkání do vedení. Soupeř ale v 70. minutě vyrovnal na 3:3, poté nás začal přehrávat a brankami v 77. a 80. minutě strhl vítězství na svoji stranu. My jsme již poté neměli sílu výsledek utkání zkorigovat. Všechny naše hráče musím tentokrát pochválit za bojovný výkon a nasazení. V našem posledním domácím utkání nastoupíme v sobotu 9. června od 17.00 hodin proti jasnému vítězi naší D skupiny I. B třídy mužstvu SK Lišov.



Sestavy


FK Řepeč-Opařany
M. Sarvadi [-] - J. Štecher [-] (82. D. Kalkus [-] ) , M. Dončuk [-] , J. Kravar [-] (84. P. Štícha [-] ) , M. Pražma [-] , P. Koktan [-] , M. Novák [-] (59. J. Seidl [-] ) , L. Vachuta [-] , T. Mikšovský [-] , M. Štecher [-] , M. Koktan [-] (56. J. Dončuk [-] )

SK Ratibořské Hory
M. Průcha [-] - T. Strada [-] , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , J. Vaněček [-] , T. Vocílka [-] , F. Kment [-] , O. Balík [-] , M. Blovský [-] (74. M. Janošík [-] ) , V. Říha [-] (78. L. Jelínek [-] )

ŽK: 26. L. Vachuta , 78. T. Mikšovský - 23. J. Vaněček , 32. M. Blovský , 32. O. Balík , 34. F. Kment , 38. M. Průcha . ČK: 40. O. Balík , 46. T. Strada .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - VICAN Miroslav, HANZAL ING. Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích