8:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratibořské Hory daly jen těžko dohromady jedenáctku, Třebětice soupeře potupily osmigólovým přídělem


Branky


10. S. Katolický (vl.) , 38. P. Kelbler , 40. V. Habr , 47. P. Urbánek , 52. M. Šťastný , 58. S. Habr , 78. V. Habr (p.) , 79. V. Habr
7

Domácí si s chutí zastříleli, hattrick nasázel Vojtěch Habr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič (trenér): Toto utkání se mi hodnotí velice těžce, neboť jsme kvůli velkému množství omluvenek ještě půl hodiny před odjezdem měli k dispozici pouze devět hráčů a na poslední chvíli jsme již tak oslabené mužstvo museli doplnit o starší hráče B mužstva. Od začátku utkání byl soupeř lepší a přehrával nás. Vedení se ujal po naší vlastní brance v 10. minutě, poté jsme soupeři dlouho vzdorovali, ale v závěru poločasu jsme inkasovali dva slepené góly. V úvodní čtvrthodině druhého poločasu jsme pak inkasovali další tři branky a v 65. minutě se nám navíc zranil brankář, kterého musel nahradit hráč z pole Tomáš Vocílka a na jeho místo jsem musel nastoupit já sám. Soupeř v závěru upravil skóre utkání dalšími dvěma slepenými góly až na hrozivých 8:0. Poděkovat musím všem hráčům, kteří byli ochotni v utkání nastoupit, velice mě ale mrzí přístup těch ostatních, kteří se z různých důvodů utkání nezúčastnili. Snad se sejdeme v kvalitnější sestavě v našem dalším utkání, které odehrajeme na domácím hřišti v sobotu 26.5. od 17.00 hodin proti mužstvu Jiskra Nová Bystřice.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Koupil [-] - T. Zejda [-] (61. J. Dolák [-] ) , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , V. Pokorný [-] , P. Bastl [-] , V. Habr [-] , S. Habr [-] , P. Urbánek [-] , M. Šťastný [-] , M. Havlík [-] (61. V. Novák [-] )

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] (65. S. Buřič [-] ) - M. Janošík [-] , T. Pechánek [-] , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , T. Strada [-] , R. Moravec [-] , P. Bláha [-] , T. Vocílka [-] , P. Svatek [-]

ŽK: 73. M. Prokeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - BLAŽEK Vladislav, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích