4:1
(3:1)
37. O. Bartl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratibořské Hory zabojovaly o záchranu, porazily rezervu Třeboně


Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Stanislav Buřič (trenér): V tomto utkání jsme přivítali mužstvo Třeboně B, které nám herně vyhovuje a na jehož hřišti jsme na podzim zaznamenali naše poslední vítězství. Od začátku utkání jsme měli herní převahu a vytvářeli jsme si i gólové šance. Hned v 9. minutě po rohovém kopu vstřelil Vojtěch Říha naší první branku a poté jsme z dalších našich šancí orazítkovali břevno a tyč. Soupeř ohrožoval naši branku z brejků, které ale spolehlivě likvidoval náš brankář Tomáš Hoffmann. Ve 27. a 34. minutě zvýšil Filip Kment dvěma góly až na 3:0, soupeř ale dokázal do poločasu výsledek zkorigovat a ve 37. minutě snížil na 3:1. Druhý poločas jsme začali stejně dobře jako ten první a v 53. minutě zvýšil Marek Janošík na 4:1. Náš soupeř již poté neměl sílu utkání zdramatizovat a my jsme si své zasloužené vítězství až do konce utkání pohlídali. Všem našim hráčům musím poděkovat za předvedený výkon, kterým šli od začátku tohoto utkání za naším prvním letošním vítězstvím. V našem dalším utkání nastoupíme v neděli 20.5. od 15.00 hodin na hřišti Sokola Třebětice.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - M. Janošík [-] , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , T. Strada [-] , J. Vaněček [-] , D. Feichtinger [-] (87. M. Blovský [-] ) , T. Vocílka [-] , F. Kment [-] , V. Říha [-] (71. T. Pechánek [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
O. Skipala [-] - M. Bednář [-] (83. D. Nehoda [-] ) , J. Veselý [-] , O. Bartl [-] (56. O. Michal [-] ) , F. Čábela [-] , M. Podsclan [-] , J. Kolář [-] , T. Tůma [-] , O. Beníšek [-] , J. Kučera [-] , M. Hofmann [-] (84. Z. Hrabal [-] )

ŽK: 61. J. Vaněček , 62. A. Fišer - 22. M. Hofmann .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pravda Luboš - PANSKÝ Michal, PRCHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře