0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně se nedokázala prosadit ve Zdíkově, utkání skončilo bez branek


Branky


24

Čkyni se v podstatě celou sezónu nedaří moc střelecky. Svědčí o tom i to, že z prvních šesti týmů vstřelila nejméně branek, na druhou stranu má třetí nejlepší obranu. Ale proti Zdíkovu to byla ostudná nemohoucnost vstřelení branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyňští spalovali šance

Hned od úvodních minut byla Čkyně lepším týmem a na hřišti dominovali. Zdíkov se do útoku moc nehnal a spíše se soustředil na bránění, které jim šlo proti Čkyni dobře. Když čkyňští střelci překonali obranu domácích, tak proti byl brankář Zdíkova Luděk Švarc, který pochytal nespočet šancí. Těsně před poločasem měli domácí z pekla štěstí, když hráči Čkyně nedostali míč téměř do prázdné brány.

Zdíkov nakonec uhrál bod

Druhý poločas byl stejný, Čkyně vyvíjela postupný tlak, který buď ztroskotal na dobře fungující obraně Zdíkovu, nebo brankáři Švarcovi, či střely nešly mezi tři tyče. Naštěstí pro Čkyni neplatilo nedáš-dostaneš, a tak z tohoto duelu vyšla remíza.

Příští a zároveň kolo Čkyně doma hostí Chelčice. Zdíkov jede do Sousedovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Roman Šebánek, hráč: Domácí rozhodně nebyli favoritem. Celý zápas jsme však perfektně bránili a zbytek pochytal náš brankář Luděk Švarc. Dobře dnes zahráli i dorostenci, Pobiš se Zemanem. Čkyně byla fotbalovější, ale v koncovce dnes neměla štěstí. Největší šanci měli hosté před pauzou, kdy nedali téměř do prázdné brány. Těsně před koncem mohl hosty zmrazit nejlepší hráč Zdíkova Jiří Pešek, ale jeho střela těsně minula pravou tyč. Bod se Čkyní má v našem současném rozpoložení cenu výhry.

SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Ve Zdíkově jsme předvedli absolutní bezmoc v koncovce a myslím si, že i kdybychom hráli dalších 90 tak bychom gól nedali. Za týden se chceme rozloučit se sezónou doma se svými fanoušky vítězně a omluvit se jim tak za výkon proti Zdíkovu.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - J. Pobiš [-] , R. Šebánek [-] , Š. Kurej [-] , P. Holzknecht [-] - J. Pešek [-] , J. Zeman [-] (64. Z. Holzknecht [-] ) , M. Martan [-] , R. Kurej [-] (89. J. Vašíček [-] ) , M. Vondráček [-] - V. Vačkář [-] (84. Š. Kurej [-] )

SK Čkyně
J. Kainc [-] - L. Toman [-] , M. Chalupa [-] , J. Vondrášek [-] , A. Klose [-] - J. Fiedler [-] (46. J. Kasal [-] ) , J. Král [-] , M. Kuneš [-] , R. Vojta [-] - M. Turek [-] (70. V. Krull [-] ) , D. Schwamberger [-] -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - SYROVÁTKA Jan, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Milan Glazunov
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů 0:5

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů